Oldal frissítése

32" Samsung ViewFinity S80A

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung ViewFinity S80A

A Samsung S80A egy innovatív, kiváló minőségű kijelző

A Samsung S80A egy modern monitor 27 hüvelykes IPS panellel és UHD felbontással. Ez a felbontás 4x nagyobb pixelsűrűséggel rendelkezik, mint a Full HD felbontás. Így nagyszerű, részletes és éles képet élvezhetsz. A játék és a multimédia mellett a Samsung S80UA bármilyen szakmai munkához is optimális.



Keresett 4K felbontás

A Samsung S80A 4K monitor felhasználói több szempontból is élvezhetik a simább kép előnyeit. A grafikusok értékelni fogják a pontosabb grafikai szerkesztés lehetőségét és a különböző eszköztárak nagyobb virtuális képterületét. De mások sem maradnak előnyök nélkül, mivel a nagyobb felbontás más tevékenységek során is nagy előnynek bizonyul. Az Excel táblázatokban sokkal több cellát, a Wordben több oldalt fogsz látni, amikor írsz, és a betűk is részletesebbek, ezért könnyebben olvashatók lesznek. A kódolókról és a programozókról sem feledkezhetünk meg, akiknek a kódok sorainak kényelmesebb elrendezése fellendülést jelenthet a munka hatékonyságában.



IPS panel széles betekintési szögekkel

A Samsung S80A monitor képminősége átlagon felüli, mivel a gyártó prémium kategóriás IPS panelt használ. Ez azt jelenti, hogy bármilyen szögből nagyszerű látványban lehet részed élénk és vibráló színárnyalatokban, színfakulás nélkül.



Egymilliárd szín a HDR10-zel

A Samsung S80A monitor Téged is lenyűgöz a HDR10 által biztosított fantasztikus grafikájával. A színárnyalatok széles skálájával a játék jelenetei még élénkebbnek hatnak majd, mint eddig bármikor. Élvezd a részletgazdag felbontást mély és élénk színekkel a bármilyen helyzetben páratlan láthatóságért.



A Sasmung S80A kíméli a látásodat

Az éjszakai munka vagy szórakozás nem jelent problémát. A Samsung S60UA monitor megvédi a látásodat a kék fénysugárzástól, amelyet minimálisra csökkent. A Flicker Free technológia kiküszöböli a képernyő fárasztó és kellemetlen villódzását, így a szemed felesleges terhelése nélkül koncentrálhatsz a feladataidra.



Fém állvány menő dizájnnal

Állítsd be a Samsung S80A monitor helyzetét, hogy optimális kényelmet érj el. A keret nélküli dizájn, a VESA kompatibilitás illetve a különféle döntési, forgatási és billentési lehetőségek által bármilyen környezetben elhelyezheted a monitort. A kiváló minőségű állványának és a kis mélységének hála még kevesebb helyet foglal el az íróasztalon, így gondoskodik a rendezett és tiszta helyről a munkavégzéshez.




Járulj hozzá a fenntartható jövőhöz

A technológiai újdonságok mellett a Samsung régóta összpontosít a környezet fenntarthatóságára, és nem csak a gyártás területén. Így az S80A monitort olyan csomagolásban kapod meg, amely alkalmas praktikus irodai eszközök készítésére. A monitor egy speciális Eco Saving Plus üzemmóddal is rendelkezik, amely akár 10 %-os energiaköltség-megtakarítást eredményez.



Automatikus forrásváltás

Az Automatikus forrásváltás funkcióval a monitor azonnal felismeri az újonnan csatlakoztatott eszközöket és megjeleníti a megfelelő jelet. Ezáltal többé már nem szükséges a megfelelő menüpont keresése. A Samsung S80A monitor támogatja a DisplayPort 1.2 és a HDMI 2.0 porton keresztül érkező képet.



Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 2500:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Adatinterfész szabványok USB 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 4 ×

Színlefedettség

sRGB 99 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Automatikus fényerő szabályozás, Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 71,7 cm
Magasság 58,1 cm
Mélység 21,2 cm
Tömeg 7 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, USB

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,3 W
Maximális fogyasztás 37 W
Általános fogyasztás 37 W
Kód:  WH605h7a1c
Termékszám:  LS32A800NMPXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20