Oldal frissítése

32" Samsung ViewFinity S60A

4,5 4 értékelés
122 290 Ft

32" Samsung ViewFinity S60A


A Samsung S60A egy innovatív, kiváló minőségű kijelző

A Samsung S60A egy modern monitor 32 hüvelykes IPS panellel és QHD felbontással. Ez a felbontás 1,7x nagyobb pixelsűrűséggel rendelkezik a Full HD felbontáshoz képest. Nagyszerű, részletes és éles képet élvezhetsz. A játék és a multimédia mellett a Samsung S60A bármilyen szakmai munkához is optimális.



QHD felbontás

A QHD felbontású Samsung S60A felhasználói több szempontból is élvezhetik a simább kép előnyeit. A grafikusok értékelni fogják a pontosabb grafikai szerkesztés lehetőségét és a különböző eszköztárak nagyobb virtuális képterületét. De mások sem maradnak előnyök nélkül, mivel a nagyobb felbontás más tevékenységek során is nagy előnynek bizonyul. Sokkal több cellát fogsz látni az Excel táblázatokból, többet az oldalból, amikora Wordben írsz, és még a betűtípus is részletesebb és ezért könnyebben olvasható lesz. És nem feledkezhetünk meg a programozókról sem, akik számára a kényelmesebb kódböngészési élmény friss szelet hozhat a munka hatékonyságának vitorlájába.



IPS panel széles betekintési szögekkel

A Samsung S60A monitor képminősége átlagon felüli, mivel a gyártó prémium IPS panelt használ. Ez azt jelenti, hogy bármilyen szögből élénk  színárnyalatokra, nagyszerű látványra számíthatsz, színfakulás nélkül




Milliárd szín a HDR10 segítségével

A Samsung S60A fantasztikus HDR10 grafikával kápráztat el. Az árnyalatok széles skálája minden eddiginél élénkebbé teszi a játékjeleneteket. Élvezd a részletes felbontást mély, élénk színekkel a kiváló láthatóságért minden helyzetben.



A Samsung S60 megóvja látásodat

Az éjszakai munka vagy szórakozás nem jelent problémát. A Samsung S60A monitor védi a látásodat a kék fény sugárzástól, amit a minimálisra csökkent. A Flicker Free technológia kiküszöböli a képernyő fárasztó és idegesítő villódzását, így felesleges szemterhelés nélkül koncentrálhatsz a feladataidra.



Fém állvány menő dizájnnal

Igazítsd a Samsung S60A monitort az optimális kényelmedhez. A szegély nélküli kialakítás, a VESA-kompatibilitás és a különböző forgatási és dönthetőségi lehetőségek lehetővé teszik a monitor bármilyen környezetben való elhelyezését. Karcsú fém állványának és kis mélységének köszönhetően kevesebb helyet foglal az asztalon, és tiszta, rendezett munkaterületet biztosít.



A Samsung S60A támogatja a FreeSync funkciót

Az AMD Radeon FreeSync technológia kivételesen zökkenőmentes, gyors és akciódús játékot garantál zavaró késleltetés nélkül. Az akár 75 Hz-es dinamikus frissítési frekvencia biztosítja, hogy a legigényesebb jelenetek is tökéletesen tisztán, egyetlen rángatás nélkül játszódjanak le.


Járulj hozzá a fenntartható jövőhöz

A technológiai innovációk mellett a Samsung régóta összpontosít a környezeti fenntarthatóságra, és nem csak a gyártás területén. Így az S60A monitort olyan csomagban kapod, amely alkalmas praktikus irodai eszközök készítésére. A monitor egy speciális Eco Saving Plus üzemmóddal is rendelkezik, amely akár 10%-os energiaköltség-megtakarítást eredményez.

Automatikus forrásváltás

Az automatikus forrásváltás funkcióval a monitor a csatlakoztatáskor érzékeli az új eszközöket, és a megfelelő jelet jeleníti meg. Nem kell keresgélned a megfelelő menüpontot. A Samsung S60A támogatja a DisplayPort 1.2 és a HDMI 1.4 videokapcsolatot.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 75 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 3000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 2.0, USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 71,62 cm
Magasság 58,05 cm
Mélység 21,14 cm
Tömeg 6,9 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Kód:  WH605h7a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LS32A600NAUXEN/LS32A600NWUXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05