Oldal frissítése

32" Samsung Odyssey G5

4,8 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung Odyssey G5

Samsung Odyssey G5 32" ívelt gamer monitor

A játékélmény fele olyan jó egy minőségi monitor nélkül, amely képes a finom részletek megjelenítésére és a helyzet villámgyors változásaira való reagálásra. A csúcskategóriás 32" Samsung Odyssey G5 monitor segíthet abban, hogy értékes előnyre tegyél szert ellenfeleiddel szemben a gyors tempójú online csatákban. A magával ragadó ívelt kijelző pedig teljesen új szintre emeli az élményt.



Samsung Odyssey G5 gamer monitor csúcskategóriás WQHD felbontással

A WQHD felbontással a Samsung Odyssey G5 játékmonitor lenyűgöző képeket nyújt nagy élességgel és részletességgel. A monitor képpontsűrűsége 1,7-szer nagyobb, mint a Full HD monitoroké, így a lehető legvalósághűbb hatású játékvilágot és jelentősen gazdagabb megjelenítést élvezhetsz.



144 képfrissítési sebesség a tiszta, elmosódásmentes képért

Tapasztald meg a zökkenőmentes játékélményt a Samsung Odyssey G5 gamer monitorral. A 144 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően késés vagy elmosódás nélkül tapasztalhatod meg a gyorsan mozgó képeket még az igazán pörgős és nagy cselekményű jelenetekben is.



Ívelt 1000R kijelző

A Samsung Odyssey G5 gamer monitor egy új szintre emeli a játék élményét. A csúcs-modern 1000R kijelző azonnal magával ragad az akcióba és a látómező minden egyes részét kitölti. Ennek köszönhetően sokkal intenzívebben érzékelheted a játékot és jobb teljesítményt nyújthatsz.

Gyors, 1 ms-os válasz

A Samsung Odyssey G5 gamer monitor rendkívül gyors, 1 ms-os válaszidőt alkalmaz, amely tökéletesen érzékeli az egér minden egyes mozdulatát. Tegyél szert előnyre az ellenfelekkel szemben és állj készen mindig az akcióra a Samsung Odyssey G5 gamer monitorral.


Samsung Odyssey G5 gamer monitor AMD FreeSync Premium-mal

A Samsung Odyssey G5 monitor AMD FreeSync Premium technológiája adaptív szinkronizálással biztosítja a sima, töredezésmentes játékélményt. Ints búcsút a szaggató és töredező képnek játék közben és koncentrálj csak a teljesítményedre.



Maximálisan valósághű kép a HDR10-zel

A Samsung Odyssey G5 gamer monitor téged is lenyűgöz a HDR10 támogatású fantasztikus grafikájával. A széleskörű színárnyalatoknak köszönhetően a jelenetek minden eddiginél élénkebben hatnak majd a játékban. Élvezd a részletes felbontást mély és élénk színekkel a még árnyékban is páratlan láthatóságért.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 144 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Natív kontraszt 2500:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 71 cm
Magasság 53,4 cm
Mélység 27,3 cm
Tömeg 5,7 kg
VESA felfüggesztés 75×75

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI

Energiacímke 2021

Kód:  WH605G5a
Termékszám:  LC32G55TQWUXEN/LC32G55TQWRXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20