Oldal frissítése

32" Samsung C32R500

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung C32R500


Samsung C32R500 ívelt monitor

Szeretnéd a következő szintre emelni a gamer szobádat egy rengeteg funkcióval ellátott minőségi monitorral? Pontosan erre alkalmas a Samsung C32R500 monitor, három oldalán is nagyon vékony kerettel rendelkezik. Az 1800R íveltségével magával ragad a játék élménye.


A stílusos dizájn vonzó még a nagy igényű vásárlók számára is

A C32R500 monitor három oldalán stílusos keret nélküli kijelzővel rendelkezik a kijelző maximális megjelenítéséért. A karcsú külseje és az Y-alakú állványa modern stílust kölcsönöznek az asztalodnak és a gamer szobának.


Samsung C32R500 az AMD FreeSync támogatásával

A Samsung C32R500 monitor csúcs-minőségű IPS paneljét páratlan színreprodukció és széles betekintési szög jellemzi. Ha ADM videókártyád van, használhatod a FreeSync funkciót is, amely gondoskodik a monitor és a videókártya frekvenciájának szinkronizálásáról.



Speciális gamer mód

A Samsung C32R500 monitorral előnyre tehetsz szert az ellenfeleiddel szemben. Egy olyan különleges játékmóddal büszkélkedhet, amely optimalizálja a szín és a kontraszt beállításokat. Ezáltal a jelenetek sokkal élénkebben mutatnak, még a teljes sötétségben is megláthatod az ellenfeleidet.



Samsung C32R500 monitor 75 Hz-es frissítési frekvenciával

A frissítési frekvencia igazán fontos funkció különösen a gamerek számára. A Samsung C32R500 monitort akár 75 Hz-es sebesség jellemzi, amely nagyszerű érték számos játékhoz.



A szemkímélés sem hiányozhat

A Samsung C32R500 monitor sok olyan fejlett technológiával bír, amelyek együttesen csökkentik a szem elfáradását. Ez elsősorban a sok órán át tartó folyamatos felhasználás esetén lényeges.


Képvilág kiváló részletességgel

Minden egyes jelenet hihetetlenül éles. A Samsung innovatív VA panel technológiája lenyűgöző, 3000: 1-es kontrasztarányt biztosít sötétebb fekete és világosabb fehér árnyalatokkal. A minimális fényáteresztés az egész képernyőn gondoskodik, hogy minden egyes sötét és világos jelenet kristálytiszta legyen a kijelzőn. Nem árt, ha a Samsung C32R500 sokoldalú monitor készen áll az együttműködésre megannyi eszközzel. A VGA csatlakozó jelenlétének köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod egy régebbi számítógéphez is. Azonban a legtöbb esetben választhatod a modern HDMI csatlakozót is. Emellett a Samsung monitort csatlakoztathatod az erre a célra kialakított interfésszel a népszerű játékkonzolokhoz is.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 75 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 3000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
VGA 1 ×

Színlefedettség

Adobe RGB 88,4 %
sRGB 119 %

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Méretek és tömeg

Szélesség 71,2 cm
Magasság 52,1 cm
Mélység 26,2 cm
Tömeg 5,1 kg
VESA felfüggesztés 75×75

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI

Energiacímke 2021

Kód:  WH605h6c
Termékszám:  LC32R500FHRXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20