Oldal frissítése

32" Philips 32PHT4132

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Philips 32PHT4132


A Philips 32PHT4132 televízió a maga fekete kivitelében és ultrakeskeny profiljával egy ideális megoldás mindenki számára, aki egy megfizethető árú, jól felszerelt TV-t keres, különösképpen ha a felszereltségben nincs szükség az összes legmodernebb funkcióra. A tisztességes 32”-es kijelző a maga HD felbontásával gondoskodik arról, hogy a filmezés során egyetlen apró kis részlet se kerülje el a figyelmed, miközben gondoskodik a valósághű színmegjelenítésről. Az ilyen jó minőségű kép megérdemel egy minőségi hangzást is kísérőként, és éppen ezért a gyártó nem felejtette el ezen televíziót ellátni a két darab 16 W-os hangszóróval.


Legfontosabb jellemzők

  • Ultravékony 32”-es LED televízió HD felbontással
  • Digital Crystal Clear a kristálytiszta képért
  • Egy pár kiváló minőségű 16 Wattos hangszóró
  • Két HDMI és egy USB port
  • H.256/HEVC támogatás

Részletesen összehangolt kép

Már a televízió kicsomagolása után teljesen egyértelmű lesz számodra, hogy a gyártása során minden apró részletre maximális figyelmet szenteltek. Az elegáns ultravékony külső kéz a kézben jár a praktikus állvánnyal, amelynek köszönhetően a TV magabiztosan díszíti majd a nappalid kényelmét. A Picture Performance Index (PPI) és a Digital Crystal Clear technológia elhozzák a szemeid számára az igazi megváltást; ugyanis bármilyen forrásból is jöjjön a jel, az mindig optimális kontraszttal, színekkel és élességgel less megjelenítve.


Semmiről nem maradsz le

Teljesen mindegy, hogy a családi nyugalom közepette nézegeted az adásokat, vagy külső forrásból játszod le a filmeket, ez a televízió mindegyik forgatókönyvre tökéletesen fel lett szerelve. A felszereltségből nem hiányozhat a digitális, szatellites és kábeles vételt szolgáló tuner. A lejátszók, laptopok vagy játékkonzolok csatlakoztatásához két darab HDMI port nyújt segítséget. Ha pedig nem szeretnéd lekésni a kedvenc tévéműsorod, akkor elég csupán egyszerűen bedugni egy USB tárhelyet, amelyre felveheted azt.


Energiatakarékos technológia

Hála a LED háttérvilágításnak, a számítógép alacsony fogyasztással rendelkezik, ám ennek ellenére magas fényerővel, hihetetlen kontraszttal és élénk színekkel tud szolgálni.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 72,65 cm
Magasság 47,9 cm
Mélység 18,46 cm
Magasság talp nélkül 42,54 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Tömeg 4,85 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389d5
Termékszám:  32PHT4132/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05