Oldal frissítése

32" Philips BDM3275UP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Philips BDM3275UP

A Philips BDM3275UP ideális választás grafikaintenzív feladatok végzéséhez. A 32''-es Ultra HD kijelző nagy képpontsűrűségének köszönhetően természetes színeket jelenít meg, átmenetek és színsávok nélkül, kristálytisztán. Legyen szó bár CAD/CAM megoldásokhoz rendkívül részletgazdag képeket igénylő, 3D grafikai alkalmazásokkal dolgozó profi alkotóról vagy hatalmas táblázatokat kezelő pénzügyi szakemberről, a Philips kijelzők mindig élettel töltik meg a képeket és grafikákat. A 10-bites kijelző 1,074 milliárd színe által kínnál kép minden látószögből jól látható.

Fontosabb termékjellemzők

  • Kiváló színvisszaadás a 32"-es (81,3 cm-es) kijelzőn
  • Ultra HD felbontás, a  Full HD-n láthatónál 4x élesebb kép
  • Állítható talp és Pivot mód
  • 4 video bemenet
  • Két forrás egyidejű megjelenítése a PIP  és a  PBP módnak köszönhetően)
  • Tartozékok USB 3.0 hub csatlakoztatásához

Több forrás, több kép

A kijelzőnek négyféle jelbemenete van: HDMI, DisplayPort, DVI-D és a klasszikus VGA. A HDMI által támogatott MHL segítségével megjeleníthetjük nagy képernyőn a mobil tartalmakat, de fel is tölthetjük a mobil készüléket, hogy ne merüljön le közben. A MultiView kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé: párhuzamosan több eszközzel, például PC-vel és notebookkal is dolgozhatunk, így az összetett, többfunkciós feladatok is gyerekjátékká válnak. Nézhetjük például a beltéri egységből érkező tévéadást, miközben online vagyunk. Mindez már csakis a mi választásunktól függ. 

Kevésbé fárasztja a szemet

Ha hosszú ideig nézzük megszakítás nélkül a monitort szemfájás léphet fel. Ezért a gyártó Flicker-Free technológiát alkalmazott a monitorban, amely mérsékli a villódzást és csökkenti a fényerőt.  Ezért kényelmesebb nézni a monitort, s hosszabb ideig és produktívabban tudunk ülni előtte.

Remek munkaállomás

A talp 180 mm hosszan kihúzható, ami a felhasználó kényelmét szolgálja: így ugyanis könnyen beállítható bárki számára a megfelelő magasság.  A kijelző továbbá dönthető, oldalra fordítható vagy függőleges helyzetbe forgatható (pivot mód). Egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró a kijelzőbe van építve. Az USB 3.0 gyors adatátvitelt tesz lehetővé és könnyen csatlakoztathatók hozzá a gyakran használt perifériák (ez pl. intelligens telefontöltést tesz lehetővé). 

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC130b55
Termékszám:  BDM3275UP/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10