Oldal frissítése

32" Philips BDM3270QP

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Philips BDM3270QP

A Philips QP irodai monitor széria AMVA panellel büszkélkedhet, amely extra nagy látószögből is kivételes kontrasztot és élénk színű kijelzőt biztosít. Bárhonnan nézi a képernyőt, mindig tökéletes képet láthat. A W-LED háttérvilágítás technológiának hála a fehér ragyogóan világos, a fekete pedig valóban sötét lesz. A két technológia kombinációja kristálytiszta képeket és ragyogó színeket eredményez gazdaságos működés mellett. 

Hatalmas munkaterület

Az irodai felhasználás során minden bizonnyal értékelni fogja a QHD felbontásnak köszönhető óriási munkafelületet. A több mint három és fél millió képpont nagyon finom és rendkívül részletgazdag képet nyújt.?  Az ultranagy felbontású MultiView monitor kettős csazlakozást és nézetet tesz lehetővé, így párhuzamosan több eszközzel is dolgozhat. A készülék szabványos VESA fali konzollal is rögzíthető.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC130b5
Termékszám:  BDM3270QP/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05