Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

32" Philips 32PHS4032

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Philips 32PHS4032


Egy megfizethető TV-t keresel úgy, hogy nincs szükséged a legmodernebb funkciókra? Ez esetben szerezd be a Philips 32PHS4032 LED televíziót fehér színben. 32"-os HD felbontásban gondoskodik arról, hogy filmnézés közben egyetlen részletről se maradj le, és a színek is rendkívül valósághűek lesznek. A kiváló képminőség mellé minőségi audio jár, így a gyártó egy pár 16W-os hangszóróval is kiegészítette a készüléket. 


Legfontosabb jellemzők

  • Ultravékony 32" LED TV HD felbontással
  • Digital Crystal Clear technológia a kifinomult megjelenítésért
  • Egy pár kiváló minőségű 16W-os hangszóró
  • Fel van szerelve egy pár HDMI porttal és egy USB-vel is
  • H.265 / HEVC támogatás

Részletekig hangolt kép

Már a TV kicsomagolása után egyértelművé válik számodra, hogy alapos tervezés előzte meg a gyártását. Az elegáns, ultra-vékony megjelenés mellé jár egy praktikus állvány is, amely segítségével a TV magabiztos kiegészítője lesz a nappalidnak. A Picture Performance Index (PPI) és a Digital Crystal Clear technológiának köszönhetően valódi élményben lesz részed, hiszen a célja az optimális kontraszt, szín és élesség nyújtása bármilyen forrásból.


Semmiről sem maradsz le

Nem számít, ha a családi kényelmet részesíted előnyben televíziós adások nézése közben, vagy pedig szívesebben nézel filmeket külső forrásokból - ezzel a TV-vel bármi lehetséges. A felszerelésből nem hiányoznak a tunerek a digitális földfelszíni, műholdas és kábeles műsorszóráshoz. A különböző lejátszók, notebookok vagy játékkonzolok csatlakoztatására egy pár HDMI port áll a rendelkezésedre. Továbbá, ha nem akarsz lemaradni a kedvenc műsoraidról a tévében, egyszerűen csatlakoztasd az USB tárolódat, és rögzítsd a műsort.  


Energiatakarékos technológia

Hála a LED háttérvilágításnak a TV nem csak alacsony energiafogyasztással rendelkezik, de biztosítja a nagy fényerőt, a hihetetlen kontrasztot és az élénk színeket is. 


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 72,65 cm
Magasság 47,69 cm
Mélység 18,33 cm
Magasság talp nélkül 42,54 cm
Mélység talp nélkül 7,9 cm
Tömeg 5,25 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fehér
Kód:  WC389d3
Termékszám:  32PHS4032/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05