Oldal frissítése

32" HISENSE H32M2600

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" HISENSE H32M2600

A Hisense a kínai belföldi piac koronázatlan királya, amely immáron eljutott hozzánk, Közép-Európába is. A viszonylag széles és érdekes termékválasztékot azonban nem a világ másik felén állítják elő, hanem közvetlen közelünkben, a cseh Pilsen határában található gyárakban. A magas technológiai színvonalat és a jól képzett, cseh szakemberek munkáját jól példázza a Hisense H32M2600, amely egy igazán kiváló smart televízió.


A Hisense H32M2600 SMART LED TV a modern stílusú szórakoztatás megtestesítője

Manapság egy televízióval szemben egyértelmű elvárás, hogy hozzáférést biztosítson az internethez. Nincs ez másként a Hisense H32M2600 modell esetében sem. A hálózathoz WiFi segítségével vagy hagyományos módon, kábellel is csatlakoztathatod. Ettől kezdve pedig gyakorlatilag korlátlan tartalom fogyasztására nyílik lehetőséged. A Netflix és a YouTube mellett a Game Center játékokat vagy az Opera böngésző előnyeit is élvezheted. Az Anyview Cast támogatás biztosítja az okostelefonon található képek és videók nagyképernyős megjelenítését.


A Hisense H32M2600 SMART LED TV legfontosabb jellemzői

  • A 32"-os képátló kényelmes filmnézést biztosít
  • HD ready 1366 x 768 pixel
  • Interaktív felület, amely alkalmazástámogatással rendelkezik (Netflix, YouTube)
  • Felvétel funkció egy külső USB meghajtóra
  • A játékkonzol vagy a Blu-ray lejátszó csatlakoztatásához elegendő csatlakozó áll rendelkezésre
  • DVB-T2 digitális műsorszórási támogatás a legmodernebb H.265 HEVC formátumban
  • Nagyszerű design nagyon vékony kerettel

A csúcsminőségű képernyő az élmény alapja

A Hisense H32M2600 televíziót rendkívül vonzó design jellemzi és az érdekes kialakítású talpnak köszönhetően olyan, mintha lebegne. De arra is van lehetőség, hogy a falra szereld. A 32"-os képernyő azonnal a nappali középponti elemévé válik. A Hisense H32M2600 televízió csúcsminőségű képernyője 200 Hz-es képfrissítési rátával büszkélkedhet, ami különösen akkor nagyon hasznos, ha gyors akciójeleneteket vagy sporteseményeket nézel.


Hisense H32M2600 SMART LED

HD ready

A hagyományos televíziókhoz képest észrevehetően jobb a képminősége. A tartalom kiváló minőségben és sokkal részletesebb színárnyalatokkal tárul a szemünk elé. 

Hisense H32M2600 SMART LED

Vékony design

A Hisense H32M2600 televízió lenyűgöző designnal, ultravékony profillal rendelkezik. A képernyő kerete maga is hozzájárul a készülék stílusos kialakításához, mivel rendkívül kicsi és ezáltal még nagyobb hangsúlyt kap a képernyő.

Hisense H32M2600 SMART LED

HEVC

Ez egy új 4K videó kódolási szabvány. Lehetővé teszi a különböző tartalmak streamelését 4K felbontásban interneten vagy USB-n keresztül.

Hisense H32M2600 SMART LED

SMART TV

A Hisense SMART alkalmazásának köszönhetően valódi szórakozásban lehet részed. A webböngészőn keresztül követheted az aktuális eseményeket online vagy használhatod a népszerű alkalmazások egyikét. 

Wi-FI

Wi-Fi

Teljesen kényelmesen és egyszerűen csatlakoztatható az internethez. Mondj búcsút a kábeleknek és élvezd a vezeték nélküli kapcsolatot a Hisense H32M2600 készülékkel.

Hisense H32M2600 SMART LED

Csatlakozási lehetőségek

Nincs semmi izgalmas a tévében? Nem számít! Egyszerűen csatlakoztasd a pen drive-ot, és jelenítsd meg a rajta lévő tartalmat a Hisense H32M2600 TV-n.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,3 cm
Magasság 46,9 cm
Mélység 17,6 cm
Magasság talp nélkül 43,9 cm
Mélység talp nélkül 9,1 cm
Tömeg 4,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS002e
Termékszám:  H32M2600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15