Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

32" Hisense 32A5600F

3,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Hisense 32A5600F

Fedezd fel az intelligens szórakozás világát

A 32 hüvelykes Hisense 32A5600F Smart TV részletes Full HD felbontással, természetes színekkel és tiszta hangzással, valamint tiszta párbeszédekkel biztosítja a csúcsminőségű képet, amelyet a dbx-tv technológia tesz lehetővé. A felhasználóbarát VIDAA operációs rendszer gyors hozzáférést biztosít anépszerűalkalmazásokhoz és intelligens funkciókhoz, amely a TV-t intelligens multimédia-központtá alakítja.


Emeld ki a természetes színeket

A Natural Color Enhancer technológiával ellátott Hisense 32A5600F Full HD TV pontosan jeleníti meg a színárnyalatok közötti legkisebb különbségeket is. Ennek köszönhetően amikor kedvenc filmed, sorozatod vagy sportmeccsed nézed, mindig a legapróbb részletekig hangolt képet élvezheted. A Master Pro technológia,amelyképkockánként elemzi a kép maximális tisztaságát, az alacsonyabb felbontású tartalom kiváló minőségűvé történő átalakítását biztosítja.



Hisense 32A5600F Smart TV fejlett zajcsökkentéssel

Tévénézés vagy multimédiás tartalom lejátszása közben a Hisense Hisense 32A5600F fejlett algoritmusokkal folyamatosan elemzi a képet és csökkenti a zajszintet. Az eredmény élénkebb és élesebb kép, minimális torzítással.



VIDAA intelligens operációs rendszer

Alakítsd Hisense Hisense 32A5600F készüléked intelligens multimédia központtá a VIDAA 2.5 operációs rendszernek köszönhetően, amely biztosítja a gyors és felhasználóbarát működést. A VIDAA számos népszerű alkalmazást kínál, és lehetővé teszi multimédia fájlok lejátszását vagy tartalom kivetítését mobiltelefonodról is.Könnyedéntestreszabhatod a kezdőképernyőt, hogy gyorsan elérhesd a gyakran használt funkciókat vagy alkalmazásokat.



A Hisense 32A5600F Smart TV alkalmazások széles skáláját biztosítja

A VIDAA operációs rendszer hozzáférést biztosít a globális tartalomkészítők széles körű alkalmazásaihoz. A Netflix, a YouTube, a Prime Video vagy a FreeviewPlay VOD szolgáltatások kedvenc filmjeid és sorozataid mellett a legfrissebb hírekkel, sporteredményekkel, időjárás-előrejelzéssel is szolgálnak, és zenét isstreamelhetsz rajtuk.



Egyetlen gombnyomással elérheted kedvenc tartalmad

A Hisense távirányító speciális gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a Netflix, az Amazon Prime és más népszerű alkalmazások gyors elérését. Egy gombnyomással elindíthatod kedvenc filmed vagy sorozatod is.



A Hisense 32A5600F minimalista kialakításával nyűgöz le

A vékony keretű minimalista unibody-kialakításnak köszönhetően a Fullense Hisense 32A5600F TV minden modern belső teret feldob és vonzó kiegészítővé válik.





Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Maximális fényerő 180 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4, Audio analóg bemenet
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 71,7 cm
Magasság 46,9 cm
Mélység 16 cm
Magasság talp nélkül 42,8 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 67,1 cm
Tömeg 3,7 kg
VESA felfüggesztés 100×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020b8
Termékszám:  32A5600F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05