Oldal frissítése

32" BenQ PD3200Q

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 174 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 166 240 Ft/db

32" BenQ PD3200Q

A BenQ PD3200Q egy professzionális, 32 colos LCD monitor, amely 10 bites VA panellel és a Rec 709 szabványnak megfelelő, kiváló képminőséggel rendelkezik. Nagy, WQHD felbontást kínál 2 560 × 1,440-es méretaránnyal és 16: 9 képaránnyal, 100% sRGB színtér lefedettséggel. Ezt nemcsak a grafikusok, hanem minden igényes felhasználó is értékelni fogja.
A BenQ PD3200Q készen áll a felhasználói igényekre. Speciális képjavító és a könnyű használatot segítő technológiákkal rendelkezik - DarkRoom mód, CAD / CAM mód, animációs mód, Dual View stb.

Ez a valóban nagyszerű kijelző ergonomikus kialakítással rendelkezik, így a beállítása egyszerű és könnyedén kivitelezhető. A magasság, a dőlésszög beállítása vagy a Pivot pozícióba történő elfordítás soha nem volt még ilyen egyszerű.

Nem hiányozhat a Flicker-free és a Low Blue Light technológia sem, amely megakadályozza a háttér villogását, így csökkenti a sugárzott káros kék fényt.


BenQ PD3200Q 2K

Nagy felbontás

Az ultra-nagy felbontás rendkívüli élményt nyújt az igényes felhasználók számára világos részletekkel és pontos vonalakkal.

Lenyűgöző színpontosság: 10-bit, 100% sRGB és Rec.709

A 10 bites színmélység. Magabiztos munka az sRGB és a Rec.709 színterekben, minden szemszögből betekintve. A Technicolor tanúsítvánnyal pedig biztos lehetsz benne, hogy következetesen nagy pontosságú színeket kapsz a lehető legjobb színvisszaadás mellett.



Darkroom üzemmód

A Darkroom üzemmód a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

BenQ PD3200Q CAD/CAM

CAD/CAM üzemmód

Egyetlen részlet sem veszhet el! A forradalmian új CAD/CAM üzemmód kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.

Animáció üzemmód

Az animáció üzemmód megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finomhangolhatod munkádat anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.

BenQ PD3200Q animációs üzemmódban


KVM Switch - billentyűzet és egér átkapcsoló

A KVM Switch funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egy monitoron két különböző PC tartalmát is szerkeszthessék egyetlen billentyűzet és egér használata mellett. A hasznos funkció helyet takarít meg és növeli a munka hatékonyságát. Nézd meg, hogyan működik a KVM - video

DualView mód

A munkafolyamat hatékonyságának növelése érdekében a képernyő tartalmát a DualView-nak köszönhetően két üzemmódban (pl. sRGB és CAD/CAM) is megtekintheted, egymás mellett, így téve szükségtelenné két képernyő használatát.

Gyorsgomb korong

A váltás a CAD/CAM, az animáció és az alacsony kékfény-kibocsátó üzemmód között csak egy kattintás a gyorsbillentyű korongon. Személyre is szabhatod a korong tartalmát, így más üzemmódok vagy akár a fényerő és kontraszt állítására is lehetőség nyílik.

BenQ PD3200Q Hotkey puck

BenQ PD3200Q Ergonómia

Nagyszerű ergonómia és "Privot" függőleges kép

Az ergonómia az egyik legfontosabb tényező a hatékonyság megőrzésében. Állítsd be monitorodat a neked megfelelő legkényelmesebb pozícióba és máris folytathatod a munkát. Használd ki a Pivot funkciót, hogy a képet függőlegesbe állítsd..


BenQ Flicker-free

A stabil megjelenítési technológia megvédi a szemet a káros villogástól, amely szemfáradást okozhat. A BenQ Flicker-mentes technológiája kiküszöböli a kép villogását a fényerő minden szintjén, és hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A normál LCD kijelzők LED-es háttérvilágítássa másodpercenként 200-szor villognak. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzi azt. Több órás, a monitor előtt töltött munka esetén sem érződik a szem fáradása és szúrása.

A PD3200Q-ra való váltással csökkentheted a szemed fáradását.

Alacsony Low Blue Light

Minden monitor kék fényt sugároz ki, ami a szemkárosodás, a szemfáradás, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő oka. Az egyedülálló BenQ Low Blue Light technológia kiküszöböli a hagyományos számítógépes képernyők által sugárzott színek káros kék fény spektrumát, és lehetővé teszi, hogy az egészségesebb körülmények között hosszabb időt tölthess számítógéped előtt. Használd a 4 előre beállított típust tevékenységedtől függően.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 10 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, DVI, mini DisplayPort
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DVI 1 ×
DisplayPort 1 ×
mini DisplayPort 1 ×

Színlefedettség

sRGB 100 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, KVM
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 74,03 cm
Magasság 64,17 cm
Mélység 22,36 cm
Tömeg 12,5 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, DisplayPort, USB

Energiacímke 2021

Kód:  WT158m3
Termékszám:  9H.LFALA.TPE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10