Oldal frissítése

32 'TELEFUNKEN T32TX282DLBP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 'TELEFUNKEN T32TX282DLBP

Lapos, kedvező árfekvésű TV átlója 32 "tökéletesen illeszkedik a legtöbb nappali és kamra, amely lehetőséget nyújt a televízió vétel és a játékos saját videók, zenék és fényképek. HD Ready képernyő egy nagy feldolgozási sebesség a mozgó jelenetek, így a festés felismerhető minden objektum még gyorsan lövések. LED háttérvilágítás fényerejét idézi a jó láthatóság, a fekete fekete, és még mindig az energiatakarékosság.

legfontosabb jellemzői

  • 81 cm-es rendkívül kedvező áron
  • Gyors feldolgozás megszünteti a blur
  • USB csatlakozás média lejátszás és felvétel
  • Komplett csatlakozó készlet
  • El vizsgálatot. energia (Class A)

Több, mint a standard

DVB-T / C tuner a digitális földi és kábel televíziós műsorszórás. EPG funkció fogadja a videojelet együtt áttekinti a televíziós program, amely megtekinthető közvetlenül a televízióban. Továbbá, ez sikerül megragadni a műsorokat egy USB-meghajtóra, így nem fog hiányozni minden része rozkoukaného sorozat, még akkor is, ha távol otthonról. Amellett, hogy az USB-port a televíziós kínál 2x HDMI, SCART, VGA (D-Sub) és az AV bemenet, így remélhetőleg minden elképzelhető elektronika.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Tunerek

Tuner DVB-C

Szín

Szín Fekete
Kód:  TF005a3
Termékszám:  T32TX282DLBP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20