Oldal frissítése

32 'TELEFUNKEN T32TX275LPBD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 'TELEFUNKEN T32TX275LPBD

LED TV, alacsony fogyasztás, egy fényes fekete kivitelben tartalmaz egy PVR felvételt egy USB-meghajtó, beépített DVD lejátszó, mégis nagyon kedvező áron, ezáltal TELEFUNKEN T32TX275LPBD. Ha nem igényel különleges intelligens funkciókkal és lehet, hogy köze van a fenti, akkor ez a TV az Ön számára az ideális választás.

A kép minősége a szinten

Képernyő 81 cm képátlójú rendelkező HD van szerelve LED háttérvilágítás, amely kiterjeszti az élet a TV, és mentse a pénztárca. CMP 100Hz technológia biztosítja a tiszta renderelés gyors sportjelenetek, akciófilmek elmosódás nélkül. A zene által nyújtott két sztereó hangszórók összteljesítménye 12 W.

csatlakoztasson semmit

Az igazán nagy csatlakozóját ruhát számára a leghasznosabb, két HDMI bemenet, USB bemenet funkció PVR rögzíteni TV beágyazott flash disk, és legalább az egyik TV-tuner. Uživatelé kabelové televize jistě ocení i možnost připojení dekódovací karty do slotu CI+. Kérjük, még a jelenléte funkciók, mint például az időzített ki / be, gyerekzár, vagy az alapvető úszás mód.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Szín

Szín Fekete
Kód:  TF005a1
Termékszám:  T32TX275LPBD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20