Oldal frissítése

31.5 „MSI Optix AG32C

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

31.5 „MSI Optix AG32C

A játékeszközök tapasztalt gyártója bemutatja az Optix AG32C monitort, amelybe minden játékos az első látásra beleszeret. Kiváló műszaki tulajdonságokat tud felmutatni, mint például az AMD FreeSync / AdaptiveSync szinkronizációval rendelkező 165Hz-es magas frissítési sebesség a simább mozgásmegjelenítéshez, az 1800R-es optimális ívelés, és az élénk színekről kezeskedő sRGB szabvány 110%-os teljesítése. Ez az MSI teljes arzenálja ahhoz, hogy a pontozási listán előkelő helyet érjen el nemcsak a játék, hanem filmek vagy sorozatok nézése közben is. Itt az ideje, hogy frissítse hardverét, hogy élvezhesse az élethűbb játék- és képélményt.

A 165 Hz-es MSI Optix AG32C monitor főbb jellemzői

  • Szakadozás és elmosódás nélküli kép (AMD FreeSync, akár 165 Hz és 1 ms reakcióidő)
  • Legmegfelelőbb ívelés az emberi szem számára (1800R)
  • Kiváló színek széles látószögből (IPS 110 % sRGB, 85 % NTSC)
  • Nem okoz túlzott fáradtságot (villogás nélküli, kevesebb kék fény)
  • Beépített FPS célkereszt és optimalizálás az MSI Gaming Desktopon keresztül 7 üzemmóddal

Full HD monitor ideális 1800R íveléssel

Az Optix AG32C monitor 1800R ívelésű panelt használ. Ez az ívelés a 4000R vagy 3000R típusokkal szemben sokkal komfortosabb a tevékenységek széles körében. Nincs probléma munka vagy szörfözés közben sem, de a játék és filmnézés közben teljesen el fogja ragadni a nagy felület élvezete. Merüljön bele minden kalandba, és fedezze fel a vizuális élmények új szintjét.

VA képernyő csúcsformában

A csúcsminőségű megjelenítésről a VA képernyő gondoskodik valós színárnyalatokkal, beleértve a színtelítettséget, így teljes mértékben kiélvezheti a környezetet, amelyet az alkotók készítettek az Ön számára. A képminőséget az extra nagy 3000 : 1 (tipikus) kontrasztarány, és a már említett sRGB színspektrum 110%-os lefedése fejezi ki. Nem számít, honnan nézi a képet. A VA technológia a MSI Optix AG32C monitornak korlátlan látószöget biztosít. Semmi sem akadályozza meg a számítógép grafikus teljesítményének teljes mértékű kihasználását.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WQ27o5o5t
Termékszám:  Optix AG32C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20