Oldal frissítése

29" LG 29UC88 Ívelt Ultrawide

4,2 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

29" LG 29UC88 Ívelt Ultrawide

Profi monitor igényes felhasználóknak. Legvonzóbb jellemzői közé tartozik az ultrawide 21:9 képarány és az ívelt képernyő. A monitort leginkább elhívatott gamereknek tervezték, de a filmrajongóknak és grafikusoknak is kétségkívül az egyik legjobb választás. Első osztálybeli munkaterületet nyújt, kiváló képminőséggel. Az IPS kijelző az sRGB-színtér több mint 99%-át lefedi, így gyönyörű képeket biztosít akár éles szögből nézve is. A monitorral most természetessé válik az éles képminőség, aminek segítségével könnyebben beleélheti magát az akcióba, függetlenül attól, hogy állva, ülve vagy fekve játszik.

Legfontosabb jellemzők

  • Természetes panorámakép az ívelt képernyőnek hála
  • Kiváló színek (99% sRGB) torzítás nélkül (IPS)
  • Akadásmentes, sima képek (AMD FreeSync) késés nélkül (Dynamic Action Sync)
  • Jó láthatóság sötét területen (Black Stabilizer)
  • PIP (kép a képben) funkció: 2, 3 vagy 4 részre osztott képernyő
  • Állítható magasság
  • Erőteljes MaxxAudio hangszórók, mellyel helyet takaríthat meg az íróasztalon

Játékra termett

A monitor támogatja az AMD FreeSync funkciót, mely a videokártyával szinkronizálva gyönyörű, törés- és akadásmentes képet biztosít. Az új Dynamic Action Sync technológia minimálisra csökkenti a késleltetési időt, így több ideje lesz reagálni a játékban. A népszerű Black Stabilizer funkció jobb láthatóságot biztosít a sötétebb területeken is. Ha ez eddig nem lenne elég, a monitor fel van szerelve előre beállított játékmódokkal, de akár egy saját üzemmódot is létrehozhat.

Látványos nagyság

A 29"-es képernyőn akár a legapróbb részleteket is kristálytisztán láthatja. A magas kontrasztnak köszönhetően élénk, szinte vibráló színeket és mély, sötét feketét kapunk. Az extra széles látószögnek hála olyan képminőséget élvezhet mint eddig soha, mindezt képtorzítás nélkül.

Praktikus kényelem

A monitor 2 x 7 W beépített hangszóróinak köszönhetően helyet takaríthat meg íróasztalán. Az ergonomikus talpaknak hála a képernyő magassága és dőlésszöge állítható, így biztosítja a kényelmes használatot akár egy hosszú, produktív nap után is. A VESA rögzítő rendszerrel másik talppal is használhatja monitorját  vagy akár a falra is felszerelheti.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1j6
Termékszám:  29UC88-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05