Oldal frissítése

LG monitorok

LG monitorok - banner

LG monitorok

Az LG a fogyasztói elektronika egyik vezető gyártója. Portfóliójukban megtalálhatók például TV-k, mobiltelefonok, de mosógépek is. Kínálatuk fontos része az LG monitorok széles választéka, amelyek között mindenki megtalálja a számára megfelelőt– az irodai monitortól a gaming szériákon át a professzionális monitorig. Természetesen nem hiányoznak az ívelt és a 4K LG monitorok sem, amelyeket elsősorban a nagyobb elvárásokkal rendelkező felhasználók értékelnek.

gaming LG monitor

Gamer LG monitorok a játékok rajongói számára

A gaming LG monitorok akár 4K felbontásra is képesek, így kedvenc játékodat teljes szépségében élvezheted. LG gamer monitor választásakor a legfontosabb paraméter a válaszidő és a képfrissítési gyakoriság. A Gaming LG monitorainak válaszideje már 1ms is lehet, ami különösen hasznos az akciójátékoknál. Nagy előny a többi LED monitorral szemben a Black Stabilizer technológia, amely automatikusan keresi a monitor legsötétebb területeit és ezután kivilágosítja azokat. Ezután nem kell félned, hogy nem veszed észre a sötétben bujkáló ellenséget.

Professzionális LG monitorok grafikai munkákhoz

A professzionális LG monitorok minden szempontból kielégítik a nagyobb elvárásokkal rendelkező felhasználók igényeit. A 4K felbontásnak köszönhetően a grafikai munkák sokkal pontosabbak és hatékonyabbak lesznek. A 21:9 képarány elegendő munkafelületet biztosít, amely nagyon hasznos például videók vágásánál, ezenkívül akár 4 ablakra is osztható 14 különböző módban. A munka közben a kényelem is nagyon fontos, ezért a LED monitor magasságát bármikor beállíthatod az ergonomikus állvánnyal.

professzionális LG monitor
irodai LG monitor

Irodai LG monitorok a mindennapi munkához

A szem elfáradása a monitor előtt töltött hosszabb idő után nagyon gyakori probléma. Az LG ezért egy sor olyan forradalmi technológiát alkalmaz, amelyek segítségével sokkal kevésbé fáradnak el a szemeid. A Flicker Safe technológia majdnem nullára csökkenti a monitor villódzását és a szemed így megkönnyebbülhet. Egy másik érdekes technológia a Reader Mode. Ennek az a feladata, hogy elnyomja a kék fényt és védje a szemed a hosszabb szövegek olvasásakor. A Color Wizard technológia a látássérülteknek is segít a színekben és tartalmakban való eligazodásban.

4K LG monitorok a tökéletes képért

Akár a játékosok vagy a grafikusok közé tartozol, vagy egyszerűen csak a lehető legjobb minőségben szeretnél megnézni egy filmet, a 4K-s LG monitorok biztosan fel fogják kelteni az érdeklődésedet. A 3840×2160 px felbontásnak köszönhetően minden részlet a lehető legjobb minőségben kerül megjelenítésre. Az 4K LG monitorok nagy kontraszttal is büszkélkedhetnek a lélegzetelállító színekért és a mélyebb feketékért, amelyek különösen a HDR tartalmakkal kombinálva emelkednek ki. Mindehhez a 4K LG monitorok kiváló látószöget biztosítanak, így az élmény akkor sem lesz zavaró, ha oldalról nézed a képet.

4K LG monitor
LG ultrawide monitor

LG Ultrawide monitorok munkához és játékhoz

Az LG Ultrawide monitorok 21:9 képarányt, valamint tökéletesen éles képet, kitűnő látószöget és természetesen nagyon széles munkaterületet kínálnak. A Crosshair technológia, amelyet különösen a játékosok értékelnek, lehetővé teszi, hogy egy pontot helyezz el a képernyő közepén, és így pontosabb lesz a célzás a játékban. Az OnScreen Control technológia viszont a munkában segít. Lehetővé teszi például a különböző módok közötti váltogatást vagy a monitor két külön képernyőre osztását.

Elegáns ívelt LG monitorok

Ha unod a monitorok klasszikus megjelenését, az ívelt LG monitorokat épp neked találták ki. Az ívelt képernyőnek köszönhetően a panorámakép érzékelése sokkal természetesebb lesz. Az ívelt LG monitorok a professzionális felhasználóknak nagy munkafelületet biztosítanak nagyon jó képminőség mellett. A játékosok értékelni fogják a zökkenőmentes képet az LG monitorok AMD FreeSync technológiával való kompatibilitásának és a Dynamic Action Sync technológia biztosította alacsony válaszidőnek köszönhetően.

ívelt LG monitor
Paraméterek módosítása
95 termék

LG monitorok

LG Gamer monitorok áttekintés

Az LG több tucat gaming monitorral van jelen a gamer piacon. Próbálja kiszolgálni a kezdő játékosokat belepő szintű modellekkel, de igyekszik egyre nagyobb befolyást szerezni a csúcsminőségű e-sport kompatibilis gaming monitorok osztályában is.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15