Oldal frissítése

28 "Philips 284E5QHAD

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

28 "Philips 284E5QHAD

Élvezze a lenyűgöző képet, élénk színek a monitor Philips 284E5QHAD vonzó fekete cseresznye. Ez a képernyő két 7W sztereó hangszórók tökéletesen illeszkedik bármilyen irodai vagy helyiség alkalmas játék és filmnézés. Ez az innovatív sorozat még inkább környezetbarát működéséhez, ezáltal csökkentik az energiaköltségeket. Monitor, fejlett technológia AMVA LED elviszi egy tökéletesen élénk, tiszta kép minden jelenetet.

Átlós 28 "Full HD másik előnye ennek a modellnek. Hála a gyors választ a 4 ms'll élvezhetik a tökéletes képet még izgalmas akciójelenetek, vagy a legújabb számítógépes játékok egy minőségi kompromisszumok nélkül. SmartImage Lite alapján választott, elemzi és optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a kiváló vizuális - csak meg kell nyomnia egy gombot.

Összeköt funkciók közé tartozik a HDMI MHL technológia támogatása, beleértve megkönnyíti a kapcsolat a külső eszközök, például okostelefonok és a tabletta. Tartalom a saját hordozható eszközök könnyen és hatékonyan megjelenítés a nagy képernyőn. Ott van egy analóg VGA kimenet. Hála VESA kompatibilitás, figyelemmel kísérhetjük a falra.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC218b
Termékszám:  284E5QHAD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05