Oldal frissítése

27" Zowie by BenQ XL2735

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Zowie by BenQ XL2735

Zowie BenQ XL2735 egy professzionális 27 hüvelykes WQHD monitor, melynek felbontása 2560 x 1440, magas frissítési rátája 144Hz, kiemelkedően alacsony 1 másodperces válaszidő és rengeteg játék és technológia otthona. A monitor a világ legnagyobb eSports versenyeinek hivatalos monitorja, és igazán népszerű professzionális játékosok és csapatok körében.
Speciális képjavító funkciókkal rendelkezik, többek között a Black eQualizer, mely alkalmazkodik a sötét és világos kontraszthoz, speciális keret, Motion Blur Reduction, Display mód, illetve a Smart Scaling mód. A monitorhoz távirányító tartozik, mellyel a menü használata és a módok közötti választás egyszerűbb.

Főbb jellemzők:

  • Játékra szabott monitor WQHD felbontással és 1ms válaszidővel
  • 144 Hz funkció DyAc biztosítja a lágy megjelenést
  • Color Vibrance funkció a színoptimalizálásért
  • Ergonomikus állvány az optimális beállításokért
  • Villogásmentes technológia és alacsony kék fény technológia, mely védi szemét a károsodástól

144 Hz a maximális simaságért

A magas frissítési frekvenciája 144 Hz monitor Zowie BenQ kombinált technológia DyAc fokozza a játékélményt. Sima képek elmosódás nélkül, "Ghosts" úgy érzi, bármilyen játékot, és különösen a gyors akció FPS játékok. 

Színoptimalizálás

A Color Vibrance rugalmasan alkalmazkodik, hogy ön kiválaszthassa a tökéletes színélményt. A 20 fokozatban állítható Color Vibrance funkció eleget tud tenni a különleges követelményeknek is, bármilyen típusú játékról is legyen szó.

Fekete színszabályzó - Vegye észre a rejtőzködő ellenségeket is

Soha többé ne essen áldozatul egy sötét sarokban rejtőzködő ellenségnek. A Fekete Equalizer technológia javítja a láthatóságot a sötét részeknél illetve a vakítóan fényes területeken.

Játék módok a fokozott játékélményért

Minden játéknak más az optimális beállítása, így az XL monitorokat számos beállítással terveztük meg. Ennek köszönhetően akár egy gombnyomással váltogathat a különböző játékmódok között

A figyelemelterelés minimalizálása

A koncentráció kulcsfontosságú az e-sportok esetében, ahogy bármely hétköznapi játékosnak is. Az XL sorozat képernyőkerete csökkenti a fényvisszaverődés a képernyőről, hogy Ön még fókuszáltabban játszhasson.

Villogásmentes - a hosszú játékok kényelméért

Ezentúl akár órákig gyakorolhat, hogy a bajnokok bajnoka lehessen.

A vibrálást teljes mértékben kiküszöbölő technológiától nem fárad el a szem, a BenQ villogásmentes technológia csökkenti a látásromlás esélyét. A hagyományos LCD képernyők LED háttérvilágítással 200-szor villannak másodpercenként. Bár a szemeid talán nem látják ezt, ennek ellenére érzik.

BenQ Alacsony Blue Light

Alacsony kék fény

Minden monitorból kék fény árad, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológia megszünteti a káros kékfény sugarakat, melyeket a hagyományos képernyők nagy mértékben kibocsátanak, így a számítógépnél töltött ideje sokkal egészségesebb. Négy előre beállított típus közül választhat az aktuális tevékenységéhez megfelelőt.

Tegye egyedivé monitorját

Az állítható magasságú állvány akár egy ujjal működtethető, így könnyedén beállíthatja a monitor magasságát a preferált látószögéhez a maximális kényelem eléréséhez.

Könnyű hozzáférés a beállításokhoz

Különböző felhasználási területek személyre szabott megjelenítési beállításokat igényelnek.. Az S kapcsoló kapcsoló biztosítja az egyszerű hozzáférést a beállításokhoz és a mentett módok közötti váltáshoz. Nézhet videót, olvashat vagy játszhat, a beállítások közötti navigáció olyan könnyű, mint az egyszeregy.

A világ legjobb, professzionális játékosai és az e-Sports versenyek támogatásával


Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Szürke
Kód:  WTZ025d3
Termékszám:  9H.LFHLB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10