Oldal frissítése

27" Samsung V27F390

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung V27F390

Samsung V27F390

Engedd, hogy magukkal ragadjanak az események

A filmek és játékok megszállottjának tekinted magad? Fontos számodra a kiváló színvisszaadás és elégedetlen vagy, ha a kontrasztok nem erősek és a fekete inkább szürkének látszik? A VA panel minden szögből kiváló színvisszaadást és mély fekete színt biztosít. Az ívelt képernyő tökéletes látószöget tesz lehetővé, mintha csak az IMAX mozi vásznát néznéd. Szélesebb látóteret ad, növeli a térhatást és minimalizálja a perifériás zavaró tényezőket, így minden figyelmed a lényegre összpontosíthatod. Továbbá, az AMD videokártyák használói értékelni fogják a FreeSync technológiát, amely dinamikusan szinkronizálja a kijelző frissítését.


Samsung V27F390

Intenzívebb látvány a monitor egyedülálló ívének köszönhetően

A képernyő kialakítása szélesebb látószöget biztosít és megnöveli a mélységérzékelést. A monitor képernyőjét nézve 3D-hez hasonló élményben lehdet része, ami jól észrevehető játékok használata, illetve különösen racing és repülés szimulátorok esetén. A nyomonkövetés élvezetesebb és pihentetőbb élményt nyújt. Szakértői tanulmányok szerint vizuális görbéket figyelni sokkal kellemesebb, mint egyenes vonalakat nézni.

Kiváló minőségű kép

A monitor Full HD 1080p felbontást, 3000:1 kontrasztarányt és ultra-széles, vízszintesen és függőlegesen is 178 fokos látószöget kínál. A VA panel minden látószögből optimalizálja a vizuális élményt, és minimalizálja a torzítást. A monitort lenyűgözően vékony kialakítása (12,7 mm) és esztétikus állványa egészíti ki. A csatlakozók között található egy 15 tűs D-Sub, két HDMI és egy hangszóró, vagy fejhallgató kimenet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC
Kód:  WH534u9
Termékszám:  LV27F390FEIXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10