Oldal frissítése

27" Samsung T27D590C

4,1 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung T27D590C

Beépített TV tuner

Beépített TV tuner

Keresztül a beépített TV-tuner, könnyen és gyorsan válthatunk a számítógép-monitor és televízió adások Full HD felbontásban.

hajlított kialakítás

hajlított kialakítás

Tervezésekor hajlított képernyő gondosan tanulmányozta a funkciója az emberi szem. Hála helyesen kiválasztott sugár képek megtekintésére, sokkal kényelmesebb és jobb a szemet.

Elegáns minimalista design

Elegáns minimalista design

Ez az elegáns monitor tartalmaz egy tiszta és diszkrét megjelenés, amely lehetővé tenné a figyelem középpontjában csak a megjelenített kép, amely keretezi elegáns vékony keret.

kiváló kontraszt

kiváló kontraszt

A monitor tiszta képeket megadynamický kontraszt 3000: 1, ami együtt egy hajlított képernyő egy igazán hűséges gazdag kép fekete, tökéletes, fehér és élénk világos színek. A széles látómező teszi a képernyőn nézni a multimédiás tartalmak szinte bárhol a szobában.


Kép a képben

A technológia PIP (kép a képben), akkor már hiányzik a kedvenc programok. Most már lehet dolgozni, míg a tévénézés osztott képernyőn.


Labdarúgás mód

A rezsim foci felosztja a képernyőt 9 részre, hogy nem marad ki semmilyen részletet az aktuális eseményekről. Válassza kép egy részét, és nézni a cselekvés lenyűgöző tisztasággal és élességgel.


multimédiás szórakoztató

A mellékelt HDMI kábellel monitor könnyen csatlakoztatható játékkonzolokhoz, Blu-ray lejátszók és más multimédiás eszközök. Van is egy USB interfész és a kijelző port egyszerűen csatlakoztatható más kijelzők.


Beépített hangszórók

Tökéletes multimédiás használatra monitor van szerelve egy beépített 5W hangszóróval, melyek gazdag és kiváló minőségű sztereó hangot.


legfontosabb jellemzői

  • Átlós 27 "
  • hajlított kialakítás
  • Full HD
  • Hangszórók: 2 x 5 W
  • HDMI csatlakozó

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete

Tunerek

Tuner DVB-C
Kód:  WH534u8
Termékszám:  LT27D590CW/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10