Oldal frissítése

27" Samsung S27R650

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung S27R650


Samsung S27R650 keret nélküli monitor

Teljes mértékben a munkára szeretnél összpontosítani? Ebben az esetben elég nagy munkafelületre lesz szükséged. A Samsung S27R650 monitor ideális választás lesz számodra, hiszen minimális keretettel rendelkezik, ennek köszönhetően pedig duál módban semmi sem zavarhat a munka során.



Samsung S27R650 monitor valósághű színvisszaadással

A Samsung S27R650 monitor csúcsminőségű IPS paneljét hibátlan színvisszaadás és széles látószög jellemzi. Természetesen Full HD felbontással is büszkélkedik, amelyen nagy méretű Excel táblázatokat vagy PowerPoint előadásokat tekinthetsz meg.



A monitor csatlakoztathatóságában sem találsz hibát

A Samsung S27R650 irodai monitor készen áll arra, hogy bármely videóforráshoz csatlakozzon, legyen szó modern laptopról vagy egy régebbi asztali számítógépről, hiszen analóg VGA csatlakozást is választhatsz. Minden más esetben a legjobb képet fogod kapni, ha HDMI-t vagy DisplayPort-ot használsz. Négy USB-csatlakozó is rendelkezésre áll 2×USB3.0 és 2× USB 2.0 konfigurációban.



Kipihent szemek hosszú munka után is

Éjszakai munkavégzés esetén a kék fényszűrő hasznos lesz számodra, hiszen elősegíti a jobb minőségű alvást. A szemfájdalom és a fáradtság elleni rendkívül hatékony védelemről a Flicker-free üzemmód gondoskodik, amely csökkenti a monitor képének vibrálását. Az AMD grafikus kártyákkal történő pontos képszinkronizálás a Samsung S27R650 monitor látványos funkciója játékosok számára, amelyet FreeSync elnevezés alá rejtettek.



Tökéletesen alkalmazkodó Samsung S27R650 monitor

A jó minőségű irodai szék mellett fontos az állítható magasságú monitor is a munkavégzéshez szükséges pozíció tökéletes beállításához. A Samsung S27R650 elforgatható és dönthető, hogy munkáid a kívánt módon tekinthesd meg. A monitor karcsú és tiszta kialakítása munkahelyed stílusos irodává változtatja, továbbá VESA kompatibilis, ígyközvetlenül falra vagy tartóba szerelhető.


Monitor olcsó működéssel

Még ha nem is tűnik úgy, az energiatakarékos monitor jelentős energia költségeket takaríthat meg néhány év működés alatt. Az intelligens környezettakarékos technológia akár 10% -kal képes csökkenteni az energiafogyasztást, miközben fenntartja a képminőséget.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 75 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, VGA
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
VGA 1 ×
USB 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 61,23 cm
Magasság 53,9 cm
Mélység 23,8 cm
Tömeg 6,4 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, USB

Energiacímke 2021

Kód:  WH605e1p
Termékszám:  LS27R650FDRXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05