Oldal frissítése

27" Samsung S27E65UDS

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung S27E65UDS

Ezzel a nagyszerű LCD monitorral élvezze a tiszta és éles képeket nagy felbontásban. A technológiának köszönhetően, amely csökkenti a szemfáradást, képes lesz arra, hogy élvezze példátlan kényelmet a munkahelyen, filmnézés vagy játék közben. A továbbfejlesztett energiafogyasztás és a környezetbarát anyagfelhasználás spórol a pénztárcának és a természetnek is.  

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD LCD monitor alkalmas dolgozni vagy film nézéshez
  • A hatalmas kijelző terület növeli a termelékenységet
  • Széles betekintési szög lehetővé teszi a tartalom több helyről nézését
  • Intelligens technológia csökkenti a fáradtságérzetet a szemén
  • Széleskörű állvány beállítás és dönthetőség
  • Alacsony energiafogyasztás barátságos a pénztárcának
  • Nulla energiafogyasztás kikapcsolt állapotban
  • Környezetbarát anyagokból készült

Nagyszerű képek, kényelem a szemnek

A vízszintes és függőleges látószög 178 °, amely lehetővé teszi a nagy vizuális élményt szinte bárhonnan. Ezt segíti a Full HD felbontás(192 x 1080) és a gyors válaszidő, amely 4 ms. Köszönhetően ennek a kép minig kristály tiszta, vibráció és elmosódás nélkül. Ugyanakkor nézés közben az Eye Saver Mode csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét, hogy ezzel csökkentse a szemfáradást, amíg a Villódzásmentes technológia csökkenti a képernyő villogását.

Minden irányban hajlékony

A HAS állvány rugalmasan állítható magasságú 130 mm tartományban. A képernyő dönthető legfeljebb 25 ° előre és 3 ° hátra, forgatható 45 fokban, amely előny ha többen nézik. A monitornak sokféle csatlakozási lehetősége van. A DSVI port, D-sub és Display Port valamint egy pár USB csatlakozó és az intelligens csatlakozó, amellyel direkt csatlakoztathat USB hangszórót az eszközhöz.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH534j06a
Termékszám:  LS27E65UDS/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20