Oldal frissítése

27 "Samsung S27E591C Fehér

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Samsung S27E591C Fehér

elegáns megjelenés

elegáns megjelenés

Lesklé černé tělo s tenkým rámečkem a stojanem ve tvaru „T" s kovovým vzhledem činí z monitoru elegantní doplněk pro vaši domácnost či pracovnu. Ezen túlmenően, a képernyő dönthető szögben 15 °.

játékmód

játékmód

Mode beállítja a kép kontraszt és felvidít a színek javítására játékélményét. Továbbá, köszönhetően a gyors válaszidő 4 ms, meg lehet nézni még a leggyorsabb mozgás a képernyőn éles, elmosódás-mentes.

Tökéletes vizuális élmény

Tökéletes vizuális élmény

Monitor kínálja a legjobb a kategóriájában görbület, amely amellett, hogy nagyobb természetes látás szélesebb látóteret. Szemed figyeli majd a képernyő alatt kevésbé stresszes. Panorámás görbület a képet még intenzívebb élményt nem csak a filmekben, hanem a vajúdás alatt, ha van minden kéznél.

Ragyogó képminőség minden szögből

Ragyogó képminőség minden szögből

Köszönhetően a kiváló kontraszt és fényerő a képernyő olyan élénkebb és projasněnější kép, mint a hagyományos monitorok. Az eredmény egy igazán ragyogó képek gazdag feketék, tökéletes, fehér és rendkívül világos színeket kevesebb fény szivárgás.


villódzásmentes

Villódzásmentes technológia kiküszöböli képernyő vibrálást fordul elő, hogy a hagyományos monitorok, és védi a látást. Most már lehet dolgozni, filmet nézni vagy játszani hosszabb, anélkül, hogy a fáradtság a szemét.


Széles látószögű kilátás

178 ° fokos megtekintési szög a vízszintes és függőleges síkban teszi az optimális és kényelmes a képernyőt bármilyen szögből.


Beépített hangszórók

Tökéletes multimédiás használatra monitor két beépített 5W-os hangszóróval Dual Sound Engine, ami lehetőséget teremt a gazdag és kiváló minőségű sztereó hangot.


legfontosabb jellemzői

  • Átlós 27 "
  • hajlított kialakítás
  • Full HD
  • A válaszidő 4 ms
  • Hangszórók: 2 x 5 W
  • HDMI csatlakozó

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fehér
Kód:  WH605e
Termékszám:  LS27E591CS/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10