Oldal frissítése

27 "Samsung S27E500C

4,9 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Samsung S27E500C

Élvezze a látványt körülvevő íves monitor Samsung S27E500C átlója 27 ". Felfalhassalak úgy, hogy érzem magam, mint egy szerves része a történettel. Ívelt monitor alakja hasonló az emberi szem számára, ezért annak ellenőrzésére könnyebbé és kevésbé fárasztó a szemnek. Eszközök Full HD felbontású alkalmas játék és filmnézés.

legfontosabb jellemzői

  • Az ívelt forma is felemészt
  • Nagy a játékot és a filmnézést
  • Full HD
  • Széles látószög
  • Top kialakítás fényes fekete
  • Stand az alakja egy "T"

intenzív látvány

Alakváltozás képernyő, ami egy szélesebb látómezőt és lehetővé teszi a jobb mélységérzékelést. A néző élvezheti a kilátást egy hasonló 3D-s hatás, ami észrevehető, ha játszik számítógépes játékokat, különösen a versenyzés és a repülés szimulátorok és a versenyzőket.Monitoring kellemes és viselkedik, mint a pihenés. Szerint a szakértői tanulmányt, vagyis az ellenőrzési vizuális görbék élvezetes, mint nézni egyenes vonalak.

Kiváló képminőség

Monitor kínál Full HD felbontása 1920 x 1080 pixel, a kontraszt a 3000: 1 és ultraszéles látószög 178 fok vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Panel függőleges igazítás (VA) optimalizálja a vizuális élményt bármilyen helyről, és minimalizálja a torzítást. monitor maga   Jellemzője feltűnésmentes megjelenést és szépen alakú állvány. A képernyő optikailag úszik a kanyargó bázis, ami tökéletesen meg egy vékony keret. Összeköt trim a monitor tartalmazza a VGA és HDMI.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH605d7
Termékszám:  LS27E500CS/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15