Oldal frissítése

27" Samsung C27HG70

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung C27HG70


Pohled zvrchu na monitor Samsung C27HG70

Egyedülálló, ívelt QLED monitor

Fedezd fel a filmnézés és a játék magával ragadó élményét a tökéletesen ívelt Samsung C27HG70 monitor segítségével. Görbületének köszönhetően a monitor jobban kitölti a látómezőt, az IMAX mozivászonhoz hasonlóan - az 1800 mm sugarú ívvel nagyobb látószöget biztosít - szélesebb látóteret, jobb mélységérzetet garantál és minimalizálja a zavaró tényezőket a periférián, így téged is könnyedén magával ragadnak az események.



Tökéletesen sima játékmenet

Éld át a tökéletesen sima játékmenetet a 144 Hz frissítési ráta segítségével. Választhatsz 60Hz, 100Hz vagy 120Hz frissítési ráta közül, a játékhoz illetve a hardver technikai igényeihez igazodva. Az erős, kettős-csuklós kart a legnagyobb kihívást jelentő játékokhoz tervezték, hogy mindig pontosan be tudd állítani a Samsung C27HG70 monitor pozícióját.

Pohled zprava na monitor Samsung C27HG70


Pohled zleva na monitor Samsung C27HG70

Quantum dot technológia

A Quantum dot technológia támogatja a mintegy 125%-os RGB-t, szélesebb skálán pontosabb színek elérése érdekében - különösen a sötét piros és zöld színek lesznek élesek és élénkek, még erős fényben is. Bármelyik tartalom, a játék alkalmazásoktól kezdve, a böngészőn keresztül, a dokumentumokig, minden életre kel a C27HG70 monitoron.



Előre beállított játékmódok

Az előre beállított játékmód optimalizálja a fekete színt, a kontrasztot és az élességget, annak függvényében, hogy milyen típusú játékkal játszol - FPS, RTS, RPG, AOS. Ennek eredményeként a Samsung C27HG70 monitoron minden egyes jelenet teljes szépségében jelenik meg, akármilyen játékot is játszol.

Pohled na kloubový stojan monitoru Samsung C27HG70

A Samsung C27HG70 főbb jellemzői

  • 27"-os képernyő, görbülete R 1800 a nagyobb nézési kényelemért
  • Zökkenőmentes játékmenet az AMD FreeSync technológiának köszönhetően
  • 144 Hz-es frissítési ráta
  • Matt panel Quantum dot technológiával
  • WQHD 2560 x 1440-es felbontás
  • Két csuklós kar
  • Falra szerelhető

Paraméterek

Képátló és felbontás

Felbontás Quad HD

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH605e1g
Termékszám:  LC27HG70QQUXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15