Oldal frissítése

27" Samsung C27FG70

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung C27FG70

Samsung C24FG70

Korszerű ívelt monitor

Fedezz fel egy magával ragadó élményt ezzel az ívelt Samsung monitorral. A montior ívét az emberi szem inspirálta, követve a szem látómezejének ívét az IMAX mozi kijelzőkhöz hasonlóan - 1800 mm-es körívvel jobb ívet lehet elérni, hiszen nagyobb látómezőt biztosít, növelve a térérzékelést és minimalizálva a periférikus zavarótényezőlet. Ennek a monitornak köszönhetően teljesen elmerülhetsz az élményben.

Tökéletesen sima játékmenet

Tapasztald meg a gördülékeny játékélményt a 144hz képernyő frissítési ráta segítségével. Választhatsz 60hz, 100hz, vagy 120hz frissítési rátát is a játékhoz és hardveredhez megfelelően. Az erős, kettős csuklós kart úgy terveztük, hogy játék közben könnyedén tudd szabályozni monitorod helyzetét, ahogyan azt az adott játék igényli.

Samsung C24FG70
Samsung C24FG70

Quantum dot technológia

A Quantum dot technológia támogatja a 125%-os sRGB-t a szélesebb színskála és a pontosabb színek - főleg a sötét piros és zöld színek - elérése érdekében, így azok élesek és tiszták maradnak még fényesebb környezetben is. Az applikációktól kezdve, a játékokon és webes tartalmakon keresztül egészen a dokumentumokig, a képek életre kelnek a képernyőn.

Előre beállított játékmódok

A gyári beállítású játékmódok segítségével optimalizálhatóak a fekete gamma szintek, a kontrasztarány és az élesség FPS, RTS, RPG és AOS esetén is, így minden jelenetet a legjobb minőségben élhetsz át. Nem számít milyen játékkal játszol.

Samsung C24FG70

Legfontosabb jellemzők

  • 27" ívelt képernyő a nagyobb kényelem érdekében
  • Sima játékmenet az AMD FreeSync-nek köszönhetően
  • 144 Hz-es képfrissítési ráta
  • Quantom dot technológia
  • Kettős csuklós kar

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH605e1e
Termékszám:  LC27FG70FQUXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15