Oldal frissítése

27" Philips 277E6LDAD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Philips 277E6LDAD

A nagyméretű 27 "-es Philips 277E6LDAD, amely elegáns formatervezéssel büszkélkedik, multimédiás célokra lett tervezve, kontrasztos színeket, részletes képeket és figyelemre méltó élességet biztosít még gyorsan váltakozó képkockák esetén is. A tipikus 5 ms válaszidő 1 ms-ra csökken a SmartResponse Technológia által, amely lenyűgöző képminőséget biztosít még kedvenc játékaidhoz és akciófilmjeidhez is. A Philips 277E6LDAD 27 "-es kijelzője nem árt a szemnek, mégis valódi élményt nyújt.

Legfontosabb jellemzői

  • Szép, nagy Full HD kijelző a multimédiás élményért
  • Kép optimalizálása egyedi igények szerint (SmartImage Lite)
  • Éles képek, még gyorsan mozgó jeleneteknél is (SmartResponse 1 ms GTG válaszidő)
  • Dinamikusan megnövelt kontraszt a részletes képért és a mélyebb fekete színért (SmartContrast)
  • LED ragyogó színeketért és energiahatékonyság
  • A leggyakrabban használt bemenetek teljes készlete elérhető  (VGA, DVI-D, HDMI-KTM)

Még több előny

A fejlett SmartImage Lite technológia elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és dinamikusan növeli a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet. A SmartContrast a kontrasztot optimalizálja, és jó minőségű fekete színt biztosít pontos színbeállítással, így élethű képeket élvezhetsz élénk színekkel. A SmartResponse a megjelenített jelenetek követelményeinek megfelelően állítja be a válaszidőket, hogy jobb élességet érjen el és kiküszöbölje az elmosódott szellemképeket.

Élvezd az MHL előnyeit

A monitorhoz MHL (Mobile High Definition Link) támogatás tartozik, amely lehetővé teszi a mobiltelefonok és más hordozható eszközök csatlakoztatását a nagyfelbontású kijelzőhöz. Élvezheted a videók megtekintését, a fényképek böngészését és a nagy képernyőn digitális hangokkal társított játékokat. Egyidejűleg feltöltheted mobileszközeidet is, így soha nem fogsz lemerülni út közben.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC120a72
Termékszám:  277E6LDAD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15