Oldal frissítése

27" Philips 277E6EDAD

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Philips 277E6EDAD

A Philips E sorozatának 27"-os 277E6EDAD modellje elegáns design-al, minőségi alkatrészekkel és speciális, szemkímélő technológiával büszkélkedhet. A hagyományos TN panelekkel ellentétben, az IPS-ADS panel rendkívül éles képeket és élénk színeket nyújt, így ideális képek nézegetésére, filmnézésre, vagy professzionális grafikus programokban való dolgozásra. Olyan fejlett technológiát használ, amely extra széles látószöget biztosít - a képernyőt bármilyen szögből nézve kiemelkedő képi élményben lesz részed a kép minőségének romlása nélkül.

Legfontosabb jellemzői

  • IPS-ADS panel
  • Továbbfejlesztett jelfeldolgozás
  • MHL támogatás
  • Érintőképernyős vezérlés
  • Full HD
  • Hangszórók

Egyszerűen optimalizálható beállítások

A Philips 277E6EDAD szélesképernyős Full HD felbontást kínál jelentősen továbbfeljesztett jelfeldolgozó képességgel a magasabb jelminőség és felbontás támogatása érdekében. Az eredmény a villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű kép. A SmartImage Lite egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, mely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, a tökéletes megjelenítés érdekében dinamikusan állítja a képek és videók kontrasztját, a színek telítettségét és az élességet.

SoftBlue - védi a szemet

Tudományosan bizonyított, hogy a LED monitorok által kibocsátott kék fény legalább annyira káros a szemnek, mint az UV sugarak, mivel az idő elteltével károsítja a szemet és a látást. Ezért a Philips bemutatja a SoftBlue LED technológiát, amely anélkül csökkenti a káros rövidhullámú kék fényt, hogy a kijelző színét vagy képét befolyásolná. A SoftBlue LED technológia a TÜV Rheinland nemzetközi tesztelő szervezet tanúsítványával rendelkezik a káros kék fény csökkentése érdekében.

Gyors és könnyű beállítás

A monitor finomhangolása egér segítségével könynedén elvégezhető. Ez a Philips következő generációs SmartControl Life 3D ikon alapú GUI monitorvezérlő szoftvernek köszönhető. További beállítások végezhetők a kiálló gombokat helyettesítő modern érintésvezérléssel, amelyek segítségével a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be a monitort. A leggyengédebb érintést is érzékelő vezérlésnek köszönhetően a monitor a korszerűség érzetét nyújtja.

Használd ki az MHL-t

A monitor MHL  (Mobile High Definition Link) technológiával van felszerelve, amely lehető teszi mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek közvetlen csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz. Így nagy képernyőn, teljes digitális hanggal élvezheted a videókat és a játékokat. Kközben töltheted is a mobilkészülékét, hogy az soha ne merüljön le használat közben.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC120a73
Termékszám:  277E6EDAD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20