Oldal frissítése

27 "Philips 272P4APJKHB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Philips 272P4APJKHB

Monitor szabott szakemberek számára a CAD / CAM és grafikák igénylő teljesen valósághű színvisszaadást és éles képeket. Különleges színpaletta szolgálnak soha nem látott pontossággal, finom vonalak is tökéletesen kódolt, így nem hiányzik még az igen összetett projektekben. A munkahelyén is esztétikailag hozzáteszi webkamera hívások, hangszórók és USB 3.0 hub az egyszerű csatlakoztatását, és a töltés.

PhotoRendering

AHVA IPS panel hozza a munka hiteles színpaletta több mint 1 milliárd szín. Gyári színkalibrációt végeztük 100% sRGB és 99% Adobe RGB, amely áll a teljesen pontos reprodukciója minden árnyalat. Színek végül beállítani a saját ötletek hat tengely. IPS ad AHVA változatlan képminőség, akár nézi sehol. Figyelmet fordítottak az egyöntetűség a fényerő, ami elengedhetetlen a kép és a nyomtatás. Metrikus szín mód SmartUniformity kalibrált, hogy megfeleljen a egységességét fényesség nagyobb, mint 95%.

legfontosabb jellemzői

  • Rendkívüli pontos képet teljesítmény 10 bites panel
  • Gyári színkalibrációt 100% sRGB és 99% AdobeRGB
  • Mode egységessége fényerő 95%
  • Romlása nélkül színét, amikor oldalról nézve
  • Végső helymeghatározás, Pivot (pivot)
  • Választható 4 video bemenet (HDMI x 2)
  • Egyidejű megjelenítése két forrás (PIP / PBP)
  • Csatlakozó tartozékok az USB 3.0 hub
  • Webkamera és mikrofon

Terület több forrást

MultiView technológia kap videojelet több eszközről osztott képernyőn (PIP / PBP). Például akkor képes lesz arra, hogy néz egy focimeccsen egy csatlakoztatott set-top box, miközben dolgozik a dokumentumok vagy a szörfözés az interneten. Minden egy monitoron. A választható 4 bemenet, ahol van 2 HDMI, akkor a csatlakozási lehetőségeket a tágra nyílt.

okos gazda

Csökkentse költségeit a működés az intelligens PowerSensor. Infravörös sugarak ellenőrzi a felhasználó jelenlétét előtt a monitor, és ha az ő távozása automatikusan csökkenti a háttérvilágítást. Akár 80% a működési költségek.

További információk:

talapzaton:
Beállítás magassága: 150 mm
Pivot: 90 fok
Forgatás: -65 / 65 °
Összecsukható: -5/20 °

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera, Jelenlét érzékelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC118g
Termékszám:  272P4APJKHB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05