Oldal frissítése

27" Philips 272G5DYEB/00

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Philips 272G5DYEB/00

Nagydarab gaming monitor az igazi játékosok. Nagy 27 "kijelző kínál rövid válaszidő 1 ms és a kiemelkedő 144 Hz-es frissítési sebességet a puha és gyönyörű képek teljes HD felbontásban. Hlavní předností monitoru je nová technologie NVIDIA G-Sync. Ez szinkronizálja a frissítési ráta a grafikus kártya, így szaggatott és vibrálás csökkentése. Jelenetek azonnal megjelenik, tárgyak élesebb, élénkebb és játékmenet sokkal simább és rugalmasabb, ami a játékosok jelentős előnyt.
Displej stojí na ergonomickém stojanu, který lze nastavit dle svého uvážení. Legyen szó beállítására a monitor magasságát az asztal, vagy forgatni a képernyőt 90 fokkal. Van is egy USB hub négy nagy sebességű USB 3.0. Monitor csatlakoztatása modern és a kívánt DisplayPort.
A monitor energiatakarékos, és megfelel az Energy Star 6.0. Továbbá a ház készült anyagok, amelyek újrahasznosítható. Ez annyira környezetbarát környezetben.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók 3D támogatás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC120a5d
Termékszám:  272G5DYEB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10