Oldal frissítése

27 "Philips 272G5DJEB

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Philips 272G5DJEB

Ez az egyedülálló kijelző lehetővé teszi, hogy ásni a világ szerencsejáték és filmeket a teljes. Különleges frissítési frekvenciája 144 Hz kapsz csak a fontos hiányzó képek a képernyőn, amely bemutatja a mozgását ellenség olyan simán, hogy könnyű összpontosítani. Egy másik előny az állvány, amely nem dönthető, hanem forgatni, hogy az oldalán, vagy megváltoztatni a magassága 150 mm. A kijelző lesz tökéletes játék partnere.
 

Beépített cselekvési

A kijelző kifejezetten a játékosok számára. A "FPS" (first-person shooter) javítja a sötét témák játékok, így jobb, ha megpillant a rejtett tárgyakat a sötét területeket. A "Race" állítsa be a kijelző révén gyorsabb reakcióidőt, a magas szín és más képet módosításokat. Az "RTS" (Real-Time Strategy) kínál egy speciális módja SmartFrame kiemelni bizonyos területeken, és állítsa be a méretet és a kép.

Különleges kontroller játékprofilt

SmartKeypad kifejezetten vezető, hogy csatlakozni tud a játék jelenik meg. Ez lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a presetek játék, 2 gyors gomb. Így tároljuk, és aktiválja a két saját testreszabott beállításokat lejátszására vagy egyéb célra. Opcionális funkciógombok felfelé és lefelé most lehetővé teszi, hogy könnyedén navigálhat az OSD menün keresztül és a beállításokat.
 

Továbbítja a képeket, és még mindig képes tölteni

A monitor is van egy 4 portos USB 3.0 hub, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a perifériákat közvetlenül a monitor. Bármi legyen is a notebook, asztali PC vagy konzol kell szerelni egy VGA csatlakozó, DVI, HDMI vagy DisplayPort, ez a monitor nem lesz probléma a kapcsolatot. Mobile MHL felület segítségével könnyen csatlakoztathatja a mobil eszközök támogatják ezt a technológiát. Nem csak, hogy élvezheti a mobil játékok, képek, filmek vagy más alkalmazásokat a nagy képernyőn - és szintén tölteni a mobil eszköz, így soha nem lemerült akkumulátor alatt futó játék.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC120a5c
Termékszám:  272G5DJEB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20