Oldal frissítése

27 "Philips 271P4QPJKEB

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Philips 271P4QPJKEB

Merüljön el a szórakozás világát élénk színeket és éles kontúrokat 27palcovým Philips monitorok beépített webkamera.A design elegáns és teljes HD gondoskodik a legfinomabb részleteket fotók és filmek. Minden, amit simán élvezni okozni válaszideje 6 milliszekundum.A kényelmes átlós és két integrált 2W hangszóró lesz minden munkát, és játszani nagyon kellemes.

Ez a modell egy "ember érzékelő" PowerSensor, ami akár 80% -os energiaköltség. Teszi, hogy továbbítja és fogadja ártalmatlan infravörös jeleket, és észleli a felhasználó jelenlétét. Ha senki nem ül a képernyő előtt automatikusan csökkenti a fényerőt. Egy okos funkció, amely megmenti a pénztárca. A technológia önmagában AMVA ígér kiváló kontraszttal, élénk képeket és széles látószöget biztosít. Ez akkor hasznos, ha néz sorozatok és a filmek több embert. 

Szintén bizonnyal értékelni a beépített webkamera és mikrofon. Videohívások Skype-on keresztül a munkatársak, ügyfelek, barátok most még könnyebben kezelhető. A monitor büszkélkedhet DisplayPort interfész a digitális kapcsolat a számítógép és a monitor átalakítás nélkül. Támogatja kábelek akár 15 méter és adatátviteli sebessége 10,8 Gbit / s zéró késleltetés és nagy képfrissítési frekvenciát. Ez teszi a tökéletes választás nem csak az irodákban és otthonokban, hanem az igényes játék és a videó szerkesztést. 

Munka a panelen, akkor nagyon kényelmes. Az alap SmartErgoBase egyszerű beállítani a magasságot, forgatni, és így hatékonyan csökkenti a munkahelyi stressz. Egyéb jellemzők érdemes megemlíteni USB hub csatlakozni tárolóeszközök vagy a digitális fényképezőgépek és digitális csatlakozás HDMI-n keresztül, valamint egy DVI interfész. 


Műszaki adatok:

LCD panel:
AMVA LCD

pitch:
0,311 x 0,311 mm

Színek száma:
16700000

Ezzel szemben:
Jellemző: 5000: 1
Dinamikus: 20000000: 1

Látószög:
Vízszintes / vertilkální: 178o (H) / 178o (V) - C / R> 10

jelentése:
Vízszintes 30-83 kHz
Függőleges: 56-75 Hz

Egyéb jellemzők:
Integrált webkamera felbontása 2,0 megapixel
Beépített hangszórók: 2 x 2 W
Kensington zár
VESA szabvány 100 x 100 mm
Összecsukható állvány (-5 ° / 20 °)

környezet:
PowerSensor
EnergyStar 5.0
EPEAT Gold
TCO Edge-
megfelel
ólommentes
higanymentes

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera, Jelenlét érzékelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC120b2
Termékszám:  271P4QPJKEB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15