Oldal frissítése

27" MSI Optix MPG27C

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" MSI Optix MPG27C

A gamer eszközök terén tapasztalt gyártó bemutatja az Optix MPG27C monitort, amelyet szeretni fognak a játékosok. 144Hz-es frissítési sebességgel és AMD FreeSync/AdaptiveSync funkciókkal rendelkezik a simább képmegjelenítésért, emellett optimális 1800R görbülettel, és 115% sRBG színkezeléssel az élénk színekért. Ez a teljes MSI arzenál szükséges ahhoz, hogy a ranglisták élére kerülj, és hogy a filmekkel és sorozatokkal töltött pihenés kellemes legyen. Itt az ideje, hogy jobb eszközre frissíts a játékhoz, és élvezd a jobb képet. Az MP-stílusú modell Mystic Light RGB LED-del rendelkezik az elülső panelen. A SteelSeries GameSense támogatásának köszönhetően átfogó képet kaphatsz a lőszerről, az életről és még sok mindenről a monitoron.

Az MSI Optix MPG27C ívelt monitor főbb jellemzői

  • Nincs szakadás és elmosódás (AMD FreeSync, akár 144 Hz és 1 ms válasz)
  • A leginkább megfelelő ív az emberi szem számára (1800R)
  • Kiváló minőségű színek még más szögből is nézve is (VA panel 115% sRGB, 100% NTSC)
  • Képszakadás nélkül (szinkronizálás frissítési sebesség AMD Adaptive-Sync grafikus kártyával)
  • Mystic Light LED RGB jelzőfény játékállapot jelzésével (SteelSeries GameSense)
  • Nincs felesleges fáradtság (nincs villogás, még kevesebb kék fény)
  • Beépített FPS megjelenítés és optimalizálás az MSI Gaming Desktop segítségével 7 módban

Ideális 1800R ívelt panel

Az Optix MPG27C monitor 1800R ívelt panellel rendelkezik. Ez a görbület kényelmesebb, mint a 4000R vagy a 3000R a legtöbb tevékenység esetében. Nem okoz problémát a munka vagy a böngészés, a játékok és a filmek közben egyszerre megjelenő nagy jelenetek pedig teljesen magukkal fognak ragadni. Merülj el minden kalandban, és fedezd fel a vizuális élmény új szintjét.

VA képernyő a legjobb állapotban

A csúcsminőségű VA képernyő valósághű és telített színekkel segít, hogy teljesen elmerülj a környezetben, amelyet a készítők megálmodtak számodra. A képminőséget az extrém magas 3000:1 (átlagos) kontraszt és a 115%-os lefedettségű sRGB színspektrum nyújtja. Nem számít, honnan nézed az MSI Optix MPG27C monitort. A VA technológia látószöge korlátlan. Semmi sem akadályozhatja meg a számítógéped grafikus kimeneteinek teljes körű használatát.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Szürke
Kód:  WQ27o5o5p
Termékszám:  Optix MPG27C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20