Oldal frissítése

27" MSI Optix MAG27CQ

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" MSI Optix MAG27CQ

A gaming eszközök tapasztalt gyártója piacra dobta MSI Optix MAG27CQ, monitorát, amely azonnal a játékosok kedvence lesz. Magas, 144 Hz-es frissítési sebességet kínál AMD FreeSync/AdaptiveSync szinkronizációval a simább mozgásmegjelenítés érdekében, az optimális 1800R képernyő ívelés és a 110% -os sRGB lefedettség pedig élénk színeket eredményez. Az éles, 27" átmérővel bíró monitor támogatja a WQHD (2,560 × 1,440 px) felbontást. Ezzel a teljes MSI arzenállal elérheted, hogy a ranglistán előkelő helyezést érj el, vagy hátradőlve megpihenhess filmek vagy sorozatok nézése közben. Itt az ideje, hogy frissítsd a gaming felszerelésedet, és élvezd a jobb képet.

Az MSI Optix MAG27CQ gaming monitor legfontosabb jellemzői

  • Nincs szakadozás és elmosódás (AMD FreeSync, akár 144 Hz és 1 ms válaszidő)
  • A legoptimálisabb ívelés az emberi szem számára (1800R)
  • 27" átló éles képpel a WQHD-nek (2 560 × 1 440 px) köszönhetően
  • Kiváló minőségű színek, bármely szögből is nézed a monitort (VA 110% sRGB, 85% NTSC)
  • Elkerülhető a felesleges fáradtság (nincs villogó fény, valamint kevsebb a kék fény)
  • Beépített FPS mérő és optimalizálás MSI Gaming Desktop segítségével

Ideális 1800R-os ívelt panel

Az MSI Optix MAG27CQ monitor 1800R ívelt panelt használ. Ez az ív a 4000R vagy 3000R típusokkal szemben jóval nagyobb kényelmet biztosít. Problémamentesen dolgozhatsz vagy szörfözhetsz az interneten, de a játék és a filmnézés is teljesen magával ragad majd  - egyszerre érzékeled a teljes felületet. Merülj el a kalandban, és fedezd fel a vizuális élmény egy új szintjét.

VA képernyő csúcsformában

A csúcsminőségű képmegjelenítésről a VA képernyő gondoskodik a valósághű, telt színeknek köszönhetően, hogy teljes mértékben élvezhesd a szerzők által megálmodott környezetet. A képminőség kiváló, hála az extra nagy kontrasztaránynak - 3000: 1 (tipikusan) -, és a 110%-os sRGB színtér lefedettségnek. Nem számít, hogy hová nézel az MSI Optix MAG27CQ monitoron. A VA technológia korlátlan látószöget biztosít. Semmi sem akadályozhatja meg, hogy számítógéped grafikus teljesítményét teljes mértékben kihasználd.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WQ27o5o5q
Termékszám:  Optix MAG27CQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15