Oldal frissítése

27" MSI Modern MD272P

85 990 Ft

27" MSI Modern MD272P

MSI Modern MD272P – kiváló monitor otthonra vagy cégek számára

Ha otthonról dolgozol, és a gyerekek on-line tanítási órákon vesznek részt, akkor feltétlenül szükséged lesz egy elegendően nagy monitorra, amely nem terheli meg túlságosan a szemedet. Elhoztuk számodra a jól felszerelt Modern MD272P modellt a tekintélyes MSI vállalattól. A monitor beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyek bőven elegendőek zenehallgatáshoz vagy online tanfolyamok látogatásához. A MSI Modern MD272P monitor másik előnye, hogy támogatja a szabványos VESA rögzítést, így a monitor falra vagy más tartóra is rögzíthető, amelynek köszönhetően helyet takaríthatsz meg az asztalodon. Az USB-C vagy HDMI portok, illetve a Pivot funkció kiemelkedő rugalmasságot biztosítanak.

1 920 × 1 080 képpont

Képernyőfelbontás

75 Hz

Frissítési frekvencia

IPS

Panel típusa

MSI Modern MD272P

Az MSI Modern MD272P minden szögből tökéletes képet biztosít

Az MSI Modern MD272P monitor egy nagyszerű IPS panellel van felszerelve, amely nem okoz képtorzulást, és színtorzulást is csak minimális mértékben, ha különböző szögekből nézzük. Emellett az MSI Modern MD272P monitor nagyszerű színeket és fényerőt biztosít, aminek köszönhetően teljes mértékben kiélvezheted az összes játékot, filmet vagy fényképet.

MSI Modern MD272P

75 Hz-es frissítési frekvencia

Az MSI Modern MD272P 75 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. IPS LED panel 5 ms válaszidővel működik. Ennek a kombinációnak köszönhetően az MSI Modern MD272P monitor játékra szintén alkalmas. 

MSI Modern MD272P

Az MSI Modern MD272P védi a látásodat

Az MSI Anti-Flicker technológiának köszönhetően az MSI Modern MD272P monitoron stabil kimeneti kép biztosított. Így védi a gyermekek szemét, amely még nincsen teljesen kifejlődve, valamint segít a kiszáradás és a stressz ellen is. Hasonlóképpen, a kijelző észrevehetően kevésbé káros kékfényt bocsát ki.

Az MSI Modern MD272P monitor HDMI-vel és USB-C-vel rendelkezik

Otthonodban biztosan több olyan készülék is megtalálható, amely együtt használható az MSI Modern MD272P monitorral. Ez a modern kijelző univerzális HDMI-csatlakozót tartalmaz, amely kiegészíti a modern USB-C interfészt akár 65 W-os töltési támogatással. Könnyedén csatlakoztathatsz hozzá laptopot vagy akár játékkonzolt. Az integrált KVM-nek köszönhetően pedig két számítógép is vezérelhető egyetlen billentyűzettel és egérrel.

MSI Modern MD272P

Pivot funkció

Hosszú szövegekkel kell dolgoznod, vagy speciális alkalmazásokat használsz? Az MSI Modern MD272P monitor esetében minden bizonnyal elégedett leszel a kijelző portré formátumba forgatásának lehetőségével vagy a kiváló képernyőpozicionálási lehetőségekkel.

MSI Modern MD272P

Széles betekintési szögek

A nagy, 178°-os látószögnek köszönhetően az MSI Modern MD272P monitoron mindig ideális tartalomnézési élményben lesz részed. A színek és a részletek még különböző szögekből is élesek lesznek, összehasonlítva más, kisebb látószögű monitorokkal.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 75 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Power Delivery
Felszerelés Hangszórók
Maximális Power Delivery teljesítmény 65 W

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 61,35 cm
Magasság 40,15 cm
Mélység 20,08 cm
Tömeg 5,85 kg

Energiacímke 2021

Kód:  WQ27o5o6c1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  Modern MD272P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20