Oldal frissítése

27" LG UltraFine 5K

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" LG UltraFine 5K

Az Apple együttműködve LG gyártóval kifejezetten a MacBook Pro-hoz készített prémium minéségű monitort. A monitor LG 5120 × 2880 pixeles magas felbontású 5K minőséget nyújt. A nagy képátló és a nagy felbontás minden egyes képpel csodákat művel. A fotók és videók a szó szoros értelmében megelevenednek. Akár filmet nézel, vagy fotókat szerkesztesz a legjobb minőséget élvezheted, a legapróbb részletekig.

Legfontosabb jellemzők

  • Felbontás 5120 × 2880 képpont
  • Csatlakozó keresztül Thunderbolt 3
  • 14,7 millió pixel
  • Webkamera
  • 3 x USB-C
  • Beállítható állvány

Kiváló képminőség

Az LG monitor UltraFine 5K IPS panellel rendelkezik, amely széles P3 színskálát biztosít, fényereje 500 cd/m2. Ezen túlmenően, több mint 14,7 millió pixelt tartalmaz, ez 77% -kal több, mint egy hagyományos 4K-s UHD kijelző, ami azt jelenti, hogy az egyes pixelek közötti különbséget az emberi szem nem érzékeli. A monitort fotók illetve videók szerkesztésére szánták. A nagy felület lehetővé teszi a több monitoron végbemenő kényelmes munkavégzést. Élvezheted a filmes blockbustereket.
A kiváló képminőség nem minden, az LG UltraFine 5K további előnyöket kínál. A készülékben található beépített webkamera a mikrofonnal együttműködve lehetővé teszi, hogy videokonferenciákat létesíts a kollégákkal vagy barátokkal. Végül, pedig az kiváló audio hangzást nyújt, a beépített sztereó hangszóróknak köszönhetően.

Kényelmes felhasználás

A MacBook Pro készülékhez egy külső monitort csatlakoztathatsz a mellékelt multi-stream 3 Thunderbolt vezetékkel, amely nemcsak a magas teljesítményt biztosítja, hanem támogatja az 5K-s videók átvitelét, a sztereó hangzást vagy a kamera jelét.Ezzel a megoldással kizárólag egy portot veszel igénybe. Továbbá a hátsó oldalon három USB-C port áll rendelkezésre, amelyek az energiafogyasztást akár 85 W-os tápról is elvégzi, így akár hosszótávon maga a MacBook Pro is lehet a készülék tápja.
Bizonyára örömöt okoz a lenyűgöző dizájn, amely az Apple termékekhez illeszkedik. Az LG ultraFine 5K-s monitor állítható magasságú és dönthető, továbbá VESA szabvánnyal rendelkezik - VESA tartozék is a csomagolás tartalmát képezi.

  • Monitor csak MacBook Pro Thunderbolt 3 kompatibilis!

A csomag tartalma

  • Displej LG UltraFine 5K
  • Thunderbolt 3 vezeték (2 m)
  • Tápkábel
  • Telepítési útmutató
  • VESA adapter

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Pontos felbontás 5120 × 2880

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Maximális fényerő 500 cd/m2
Natív kontraszt 1200:1

Csatlakozás

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Felszerelés Hangszórók, Webkamera

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 62,6 cm
Magasság 46,4 cm
Mélység 23,9 cm
Kód:  WK060a1h9i
Termékszám:  27MD5KA-B.AEK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20