Oldal frissítése

27" EIZO FORIS FS2735-BK

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO FORIS FS2735-BK

Gamer monitor a legmodernebb értelemben

Az EIZO FORIS csúcskategóriás monitor a legmodernebb és leghatékonyabb felhasználóbarát interface-el rendelkező hardver tökéletes kombinációja, amellyel távolról is könnyedén módosíthatja a monitor beállításokat. A G-Ignition, az okostelefonok és a felhő technológia rendszerek segítségével lehetséges, többek között, hogy a monitor beállításait mobiltelefonon keresztül módosítsa, vagy megossza az egyéni beállításait a felhőn. Még arra is képes lehet, hogy elérje a profi játékosokat az előre beállított listából.

EIZO FORIS FS2735

Legfontosabb jellemzői

  • IPS LCD panel, felbontása: 2560 x 1440 pixel.
  • Maximális 144 Hz-es képfrissítés.
  • Elmosódást csökkentő funkció, hogy elnyomja a képmozgás okozta homyálosságot
  • Smart Insight Demolition funkció a tökéletes képvilágért
  • Villogás nélküli kép.
  • Rendkívül rövid időkésleltetés.
  • A G-Ignition Drive és a Cloud EIZO játék profil adatokat cserélnek az optimális játékprofil érdekében a beállítások képernyőn.
  • G-Ignition Mobile egyszerűvé teszi, hogy az okostelefonról irányítsa a monitort.
AMD FreeSync

Messze a riválisai előtt jár

A monitor egy rendkívül egyéni módszert alkalmaz a mozgó jelenetek tiszta és tökéletes, homálymentes megjelenítésére. Az AMD FreeSync olyan technológia, amely szinkronizálja a grafikus kártya képkockasebességét és a képernyőt a 35-144 Hz tartományban. Ezzel a funkcióval hatékonyan kiküszöbölheti az elmosódást és azokat a képhibákat amiket a gyors képváltozások eredményeznek.


Intenzív élmény

A Blur Reduction elmosódást csökkentő technológia eredményeként LED háttérvilágítás felhasználásával gyors háttérvillogással a képcsövekre jellemző impulzusszerű megjelenítést szimulál. Ez egyetlen dolgot jelent: éles kontúrokat még a rendkívül gyors mozdulatoknál is. Kényeztesse magát ezzel a nagyon intenzív élménnyel, és tegyen szert hatalmas előnyre a készülék vetélytársaival szemben.

MotionBlur Reduction

Három modern technológia az elhivatott játékosoknak


IPS technologie s vysokým rozlišením

Nagy felbontású IPS technológia

A monitor  egy magas minőségű IPS LCD panellel van felszerelve, amelynek felbontása 2560 x 1440 pixel. Ezekkel a tulajdonságokkal olyan készülékre tehet szert, amely Full HD panelt és TN-t eredményez. 16 : 9-es képarányt és kiváló képminőséget kínál bármely szögből, a színek és a kontraszt kifogástalan, kristálytiszta megjelenítésével.  


Tökéletes kép, minden tekintetben

A Smart Insight Demolition funkció minden jelenetnél értékeli a színeket és fényerőt  és amennyiben szükséges változtatásokat eszközöl a láthatóság és a világosság javítása érdekében. Ezzel nem zavarja a gamma görbéket. Ráadásul, ezt a funkciót most még tovább fejlesztettük. A funkció most már akkor is aktív, ha egyes területeken túlzott a fényerő, amikor is növeli a kontrasztot a játék karakterek és hátterek között. Továbbá, a villódzásmentes technológia (Flicker-Free) kiküszöböli a képernyő villogását, ezáltal csökkenti a szem terhelését.

Dokonalý obraz ve všech ohledech

Széleskörű monitor beállítások


A minimális késleltetés

Minimális időkésleltetés

Az EIZO kifejlesztett egy speciális gyors elektronikát, hogy a játékos tevékenységét azonnal megjelenítse a képernyőn. Ez a szinte nem is érzékelhető időkésés alacsony késéssel történik - melynek mértéke alacsonyabb, mint 0,05 képkocka. A reakció szinte azonnali. A Smart Resolution felismeri és kijavítja a képvilágban található elmosódást és a nem szín hű színárnyalatokat .


Ellenőrizze a monitor telefonjáról

A monitorba beépített G-Ignition mobil applikáció iOS és Android rendszerrel rendelkező készülékeket támogat, amely segítségével vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül képes azokkal kommunikálni. Ezzel az applikáció segítségével könnyen módosíthatja a színbeállításokat és még sok más paramétert is, közvetlenül az okostelefonjáról. A G-Ignition a monitor sarkában is megjelenik hogy figyelmeztesse bejövő hívás vagy üzenet esetén.

Ovládejte monitor pomocí telefonu

Gazdag kapcsolat


G-Ignition Drive

G-Ignition meghajtó

A monitor számos különböző beállítást kínál  az optimális kép érdekében. A legalkalmasabb játékprofilokat és annak beállításait a felhő által működtetett EIZO-n keresztül érheti el és variálhatja. Ráadásul a G-Ignition (MS Windows) szoftver  lehetővé teszi, hogy minden egyes applikációhoz hozzárendeljen egy bizonyos módozatot, például: Játék mód (Sötét jelenet) vagy Játék mód  (Világos jelenet). A G-Ignition szoftverrel is vezérelheti a monitor minden funkcióját. 


Hosszú távú megbízhatóság

Az IPS panel egy speciálisan kezelt felület, amely elnyomja a zavaró tükröződést és optimális ergonómiát biztosít. Ennek a megbízhatóságnak a bizonyítéka az 5 év garancia, ami több mint kétszerese a hagyományos monitorok átlagos garanciájának.

Dlouhodobá spolehlivost

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WL570y75
Termékszám:  FS2735-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20