Oldal frissítése

27" BenQ SW2700PT

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ SW2700PT

Professzionális 27"-os monitor fényképészek számára! A BenQ SW2700PT IPS qHD kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 2560 x 1440 pixel, színkezelését tekintve pedig az Adobe RBG színek 99%-át képes megjeleníteni - A Delta E értéke <2 14bi 3D LUT, Fekete&-ehér módban futtatható, hardware-esen kalibrálható.

Monitor különleges technológiával - A BenQ Flicker-free és a Low Light Blue technológia megvédi a szemet, és segít könnyeben koncentrálni, hiszen jelentősen kisebb terhelést biztosít.

A csomag tartalma: Display Port, HDMI és DVI kábelek.


A BenQ megértette a fényképészek tökéletes színösszetétel, pontosság, részletesség és minőség iránti vágyát. Válaszképp megszületett a BenQ SW2700PT, amelyet a cég a fényképészet szerelmeseinek szánt, és amely egyedi technológiájának köszönhetően képes megőrizni, és élettel megtölteni a különleges pillanatok mindegyikét.

QHD felbontás 2560 x 1440 a legélesebb nézethez

Szerkesztésnél, és a kész anyagok ellenőrzésénél a magas pixelsűrűségű monitor egyedülálló teljesítményt biztosít, így kreativitásodat a legapróbb részletekben is kifejezheted.

109 pixel/hüvelyk - fantasztikus élesség

A rendkívül nagy pixelsűrűségnek köszönhetően minden fénykép tökéletes részletességben, felbontásban és kiváló pontossággal jelenik meg, így képeid legapróbb, csodás részleteit is megtekintheted a képernyőn.

99% Adobe RGB

Lásd a természet valódi színeit!  Hozd ki a maximumot digitális fényképezőgépedből a BenQ Adobe RGB segítségével, amely mellett még számos egyéb színkezelő funkció is segítségedre lesz, így több ehetőséged nyílik a kék és zöld színek reprodukciójára - a kültéri- és természetfotók sokkal élethűbbek lehetnek.

BenQ
BenQ

14 bites 3D LUT és Delta E <2

A 14-bites 3D kereső táblázat (LUT - Look Up Table) javítja az RGB színek keverési pontosságát, így tökéletes szín reprodukciót eredményez. A Delta E <2 Adobe RGB és sRGB színtérnek köszönhetően lehetséges az eredeti kép élethű visszaadása.

Hardveres kalibrálása

A hardveres kalibrálás segítségével a monitorban található képfeldolgozó chip-et kalibrálhatod, anélkül, hogy a grafikus kártyád beállításai megváltoznának. Így megőrizve az eredeti kép beállításait - a grafikai beállítások nem írják azt felül.

BenQ

Egyedi kalibráló szoftver: Master Palette Element

A Master Palette Element és a hardveres kalibrátor segítségével beállíthatod, és igazíthatod a színeket, hogy azok a lehető legtökéletesebb formában jelenjenek meg a képernyőn.

OSD vezérlő

Az OSD vezérlő, három előre programozott beállítási gombbal rendelkezik, amelyek mindegyikéhez egyedi megjelenési beállítások rendelhetők, mint például: fénykép szerkesztés, Web böngészés, és szórakozás. Könnyedén válthatsz az előre programozott beállítások között, anélkül, hogy bonyolult beállításokat kellene elvégezned. Az OSD kontroller gyorsnavigációs és beállítási gombokkal is rendelkezik.

Fekete-Fehér

Egyetlen gombnyomással a kijelző fekete-fehér módba vált,még egy színes fénykép esetén is, anélkül, hogy külön szerkesztési effektet kellene alkalmaznod.

Árnyékoló

A környezeti fény és ragyogás sokszor befolyásolja a felhasználó színérzékelését. Épp ezért, a készülék egy eltávolítható árnyékolóval is rendelkezik, főként az olyan területek miatt, ahol a ragyogás és a környezeti fény befolyásolja a tökéletes színkalibrálást.


BenQ

BenQ Eye-care

A legújabb BenQ monitor sorozatok esetében, az Eye-care garantálja a teljes védelmet szemeid számára, miközben kényelmes és kellemes élményt tesz biztosít. Továbbfejlesztett Flicker-free és Low Light Blue technológiával rendelkezik.

BenQ Villogásmentesség

A BenQ villogásmentes Flicker-free technológiája minden fénybeállítás mellett megszűnteti a villogást, így hatékonyan csökkenti a szem terhelését. Az olyan szokványos LCD kijelzők esetén, amelyek 200/mp LED villogási aránnyal rendelkezik, bár nem veszed észre a megterhelő villogást, a szemed számára azonban megterhelő. Az SW2700PT megszünteti az ilyen jellegű problémákat.

BenQ
BenQ

BenQ Low Blue Light

Minden monitor előállít kék fényt, amely a látáskárosodás, szemfáradtság, fejfájások és alvászavarok fő kiváltó oka. Az egyedi Benq Low Blue Light technológia meggátolja a veszélyes kék fényspektrum kibocsátát, így biztonságosan tölthetsz el huzamosabb időt számítógéped előtt, egészségkímélő feltételek mellett.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 10 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, DVI
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DVI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 3 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Pivot
Funkciók Kék fény szűrő

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 65,28 cm
Magasság 44,52 cm
Mélység 32,28 cm
Tömeg 8,3 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban DVI, DisplayPort, USB
Kód:  WT157s
Termékszám:  9H.LDKLB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10