Oldal frissítése

27" ASUS VN279QL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VN279QL

Az ASUS VN279QL monitor AMVA+ panellal rendelkezik, amely kiváló fekete és élénk színeket biztosít rendkívül széles, 178 fokos betekintési szöggel. Ennek köszönhetően oldalról nézve sem fogsz találkozni semmilyen színelváltozással, így bárhonnan kényelmesen nézheted a kijelzőt. A panel kiemelkedően magas kontrasztaránnyal (3000: 1) rendelkezik, ami élethű színmegjelenítést eredményez a legvilágosabb fehér színtől egészen a legsötétebb feketéig. A VA panel emellett kiváló válaszidővel rendelkezik, amely alkalmassá teszi a monitort gyorsabb mozgású játékok és filmek lejátszásához. 

Az ASUS VN279QL főbb jellemzői:

  • Kiváló minőségű fekete színmegjelenítés és széles látószög (AMVA+ panel 178° látószöggel)
  • Gyors válaszidő, ami különösen hasznos multimédiás tartalmak lejátszásakor (5 ms GTG)
  • Kiemelkedően magas kontrasztarány, pontos színmegjelenítés
  • Szuperkeskeny keret, ami ideális több monitoros konfigurációkhoz
  • Kékfény elleni technológia
  • A VividPixel technológia kiemeli a képek körvonalait, javítja az élességet és a színtelítettséget
  • Ergonomikus állvány (döntés, 90°-os forgatás és magasságállítás)
  • QuickFit a fényképek valós méretének megjelenítéséhez, Game Plus alkalmazás időzítővel

Kiváló kialakítású LED monitor

Az ASUS VN279QL gyönyörű kialakítással és extra vékony, mindössze 8 mm-es kerettel rendelkezik. Ennek köszönhetően a modell kiválóan alkalmas több monitoros rendszerekhez, azt az érzetet nyújtva, minthogyha csak egy nagy monitorod lenne. A speciális kör alakú talpazat lehetővé teszi a monitor forgatását, döntését és még a magasságának az állítását is. Az kiváló képminőség és a gyönyörű kinézet mellet értékelni fogod még azt is, hogy az ASUS VN279QL viszonylag alacsony fogyasztással rendelkezik. Ez az AMVA+ panel és modern LED-es háttérvilágítás kombinálásnak köszönhető.

Az ASUS VN279QL monitor mindenki számára tartogat valamit

Az ASUS exkluzív QuickFit technológa valós méretükkel jeleníti meg a fényképeket dokumentumokat, és segítségként rácsmintát helyez rájuk a könnyebb szerkesztés érdekében. A funkció egy gombnyomással aktiválható és használható egyfajta sablonként a fotók minél pontosabb szerkesztése és megjelenítése érdekében. ASUS VividPixel technológia kiemeli a képek körvonalait és csökkenti a zajt, aminek köszönhetően az ASUS VN279QL monitor kristálytiszta és részletgazdag kép megjelenítésére képes. A SPLENDID Video? funkció számos profillal rendelkezik, aminek köszönhetően mindig az adott helyzethez legmegfelelőbben állíthatod be a monitort. 

Szemkímélő funkciók

Az ASUS VN279QL monitorban megtalálható az ASUS Eye Care technológia a szem védelmének érdekében. Ez magában foglalja a kékfényszűrő funkciót, ami csökkenti a kékfény kibocsátást, valamint a villódzásmentes megvilágítást, amely csökkenti a villódzást, ezáltal is megakadályozva a szem károsodását. Ennek köszönhetően az ASUS  VZ239Q monitor alkalmas órákon át tartó munkára és játékra is. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA041q3c
Termékszám:  90LM00E3-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15