Oldal frissítése

27" ASUS VC279H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VC279H

A stílusos ASUS VC279H monitor kivételes színvisszaadást és széles látószöget biztosít, valamint multimédiás szórakoztatási és többeszközös csatlakoztatási lehetőségek egész tárházával rendelkezik. A LED háttérvilágításnak köszönhetően hihetetlenül magas, 80,000,000:1 dinamikus kontrasztaránnyal büszkélkedhet, amely kiemeli az éjsötét fekete és a ragyogó világos színeket, tökéletes színvisszaadást nyújtva minden színárnyalatnak. Az ASUS VC279H monitor a tökéletesség érdekében még több technológiával bír, amely jól jön a munka és a játékok során egyaránt.

Az ASUS VC279H monitor főbb jellemzői

  • Minőségű színvisszaadásé és széles látószögű az IPS technológiának köszönhetően(178 ° látószög)
  • Válaszidő a multimédiás szórakozáshoz (5 ms GTG)
  • Extra magas kontrasztarány a tökéletes színvisszaadásért
  • Flicker-free technológia, amely kiküszöböli a monitor villódzását
  • Blue Light Filter, amely csökkenti a szemfáradtságért felelős káros kék fény kibocsátást
  • A VividPixel technológia javítja a képek körvonalait, élességét és színtelítettségélt
  • A QuickFit technológia a képeket valós méretükben jeleníti meg, a GamePlus pedig célkereszttel és időzítővel segíti a játékot

Az ASUS VC279H monitor praktikus funkciói

Az ASUS QuickFit technológiája a dokumentumok és képek valódi méretét jeleníti meg. Ezt a funkciót egyetlen, a monitoron elhelyezett gomb megnyomásával aktiválhatod. Az ASUS VC278H GamePlus funkcióval is el lett látva, amely 4 praktikus célkereszttel és időzítővel segíti a stratégiai és az akció játékok szerelmeseit. Az ASUS VividPixel technológia feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét, miközben csökkenti a zajsávokat a kiváló minőségű vizuális élmény érdekében. Végül, de nem utolsó sorban a VC279H monitor SPLENDID Video funkciója előre beállított módjaival segíti a különféle jelenetek optimalizálását.

Az ASUS VC279H monitor PC-khez és konzolokhoz való csatlakoztatása

Az ASUS VC279H képernyőjét egy gyönyörű, fekete keretbe építették és egy állítható állványra helyezték. A széleskörű csatlakoztatás érdekében az ASUS VC279H monitor a hagyományos VGA csatlakozó mellett HDMI és DVI-D csatlakozóval is el lett látva, amely zökkenőmentes kapcsolódást biztosít. A HDMI-n keresztül küldött zenéket az ASUS VC279H monitorba épített hangszóróval is meghallgathatod.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA043k1
Termékszám:  90LM01D0-B02670
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20