Oldal frissítése

27" ASUS PB27UQ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS PB27UQ

A 100%-os sRGB színtérrel, 10 bites színkezeléssel, és a széles 178 fokos betekintési szöggel a professzionális 27" ASUS PB27UQ monitor egyaránt alkalmas dolgozni és játszani. A szokványos képernyőkkel szemben most kiemelkedő minőségű és valósághű színek várnak Rád. Az UHD felbontásnak köszönhetően sokkal több munkaterületed marad és az 5ms GTG válaszidő valamint a több mint, 1 milliárd szín megjelenítésével igazi élményben lesz részed.

Az ASUS PB27UQ főbb jellemzői

  • Élesség és a részletesség 4x nagyobb felbontásban, mint a Full HD
  • Természetes színek (100%-os sRGB színtér)
  • Sima színátmenetek (10 bites színek)
  • Folyamatos kép, szakadás nélkül (5 m GTG)
  • Valóságos színek bármilyen szögből nézve
  • GamePlus (irányzék, időzítő)
  • Széleskörű kapcsolatteremtés PiP és PbP funkciókkal
  • Forgatható oldalra, dönthető, elfordítható 90°-kal és állítható a magassága

Kivételes képminőség minden helyzetben

SplendidPlus Video Intelligence technológia szabályozza a színt, fényerőt, kontrasztot és az élességet, ezzel optimalizálva az ASUS PB27UQ monitor grafikai teljesítményét és a képek minőséget.  A nyolc leggyakoribb, előre beállított mód közül választhatsz (olvasás, sötétszoba, tájkép, mozi, játék, sRGB, éjszakai videó és normál mód), amelyek bármilyen körülmények között élethű vizuális élményt nyújtanak.

A PB27UQ hatékony kihasználása

A PB27UQ monitor nagyszerű színeit a legmodernebb berendezésekkel kombinálhatod. Széles körű csatlakozási lehetőségeket kínál DisplayPort és HDMI 2.0 formájában, amelyek 60 Hz-es képfrissítési sebességel biztosítják a 4K UHD tartalom folyamatos lejátszását. További lehetőségként a 2 darab HDMI 1.4 csatlakozó is használható, amely 30 Hz frekvencia mellet játsza le a 4K felbontást. A beépítet kép a képben (Picture-in-Picture) és kép a kép mellett (Picture-by-Picture)  funkció segítségével egyidejűleg akár két különböző eszközről származó 4K UHD tartalom is megjeleníthető. Természetesen az eszközök által nyújtott kép és a hozzájuk tartozó hang is váltogatható.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA042f1
Termékszám:  90LM02U0-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10