Oldal frissítése

27" Acer Predator Z271UV

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer Predator Z271UV

Az új Acer Predator Z271 sorozatot a jövő játék monitorává teszi kinézete és az íves képernyője. A játékot még vonzóbbá teszi a szélesebb látómező, a perifériás látás fokozott kiterjesztése. A monitor, köszönhetően a kiváló képalkotási jellemzőinek és a gyors válaszidejének, ideális a legigényesebb játékosok számára is.

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív QHD felbontású játék monitor
  • Kijelző maximális görbülete: 1800R
  • Támogatja a sRGB színskála 125% -os lefedettségét
  • ZeroFrame-edge stílus
  • Quantum Dot technológia jelentősen javítja a képminőséget
  • NVIDIA G-Sync frissítési frekvenciája 165 Hz-a jobb játékélményért
  • szemmozgás követő Tobii technológia

Kifogástalan képi élmény

Az Acer Predator Z271 új szintre emeli a képi élményt, és látványos hatást nyújt a sRGB színskála 125%-ával. Az új Acer még rendelkezik a Quantum Dot technológiával is (kvantumpontok). A nagy előnye, hogy azonnal felismer bármit, elég egyetlen pillantást vetni rá. Biztosítva van a nagyobb hatótávolság, magasabb fényerő, kedvezőbb színtelítettség, pontosabb színválasztás és drámaian élénk látvány.

Javul a játékélmény

NVIDIA G-Sync lehetővé teszi a megszakítás nélküli játékélményt, mert szinkronizálja a grafikus kártya monitor-képfrissítési gyakorisága adta képeket. Ez a fejlett eljárás kiküszöböli a szakadozást és minimalizálja a játék közbeni lefagyás lehetőségét. Az Acer Z271 fel van szerelve a legfejlettebb Tobii technológiával is, mely vezérli a szemérzékelő funkciót. Ez segíthet a könnyebb kamera vezérlésben.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h4f7j
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20