Oldal frissítése

27" Acer XB271HUT Predator

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer XB271HUT Predator

A XB271HUT Acer Predator kimondottan játékra tervezett monitor. Kiváló minőségének hála gyors és pontos vadász válhat belőled. TN képernyő képfrissítése akár 165 Hz is lehet, így minimális késleltetésre és tökéletes képivilágra lehet számítani. Gyorsan támadni és meglepni az ellenséget. Hirtelen lecsapni rájuk, ez lehet a győzelem kulcsa.

Legfontosabb jellemzők

  • Első osztályú játék monitor
  • Minimális késleltetés (165 Hz)
  • Optimális könnyedség (G-Sync)
  • Éles kép nagy területen is (WQHD, 2560 x 1440)
  • Szemmozgást érzékelő vezérlő (Tobii)

Vezérlés egyetlen pillantással

Az Acer Predatort első osztályú játék monitorrá teszi új Tobii funkciója. Érzékeli a szem helyzetét olyan pontossággal, hogy tudja magától is, mit keresel. Az egér mozgatása helyett a tekintetedet követi. Tudsz lépkedni a programok között vagy lapozni az Internet oldalakat anélkül, hogy mozgatnád a kezedet. Ez rengeteg játékban hatalmas segítséget nyújt.

Forradalmi kép szinkronizáció

G-Sync technológia segítségével búcsút inthetsz a szaggatott képeknek. G-Sync elhozza a teljesítmény menedzsment új dimenzióját a grafikus kártya és a monitor között. A monitor képfrissítési gyakorisága változó és alkalmazkodik a grafikus kártya által küldött valós idejű képhez. Ezen szinkronizálás eredményeképp sokkal tisztábbak a mozgóképek, ami komoly játékosok számára nagyon fontos.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h4f7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05