Oldal frissítése

27" Acer K272HLDbid

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer K272HLDbid

Acer monitor, átlós 27 "a tökéletes partner az irodában vagy otthon. Világos és tiszta képeket, kiváló kontraszt, nagy felbontású és népszerű a képarány 16: 9 becsomagolt egy vonzó vékony kialakítás, mindannyian, ez a monitor ajánlatokat.

legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörű kép Full HD felbontású
  • Giant 27 "-os kijelzővel játékok és filmek
  • A kijelző matt felülete megelőzi reflexiók
  • Energiatakarékos LED háttérvilágítás
  • Digitális DVI és HDMI, VGA bemenet
  • Dynamic Contrast 100M: 1

Teljes értékű berendezést minden

Gyönyörű kép az alapvető Full HD felbontás és a képarány 16: 9 Most már világos, szabványos monitorok közötti, ami nélkül nem lehet csinálni. Ezzel felbontás és képarány is kényelmesen filmeket és sorozatokat, a tökéletes minőséget. Ez a felbontás megfelel a munkához, mert hála neki, akkor képes lesz arra, hogy hatékonyan működjön együtt több ablak egyszerre.
Nagy szín, és mindig a legjobb képernyős információs kijelző egy TN panel matt. A kijelző panel látószöggel rendelkezik, és 170 fok mind a vertikális és horizontális szempontból. Jobb színvisszaadást eredményeznek, ezáltal javul a képalkotó eredményt elérni a modern LED-es háttérvilágítással. Azt is jelentősen csökkenti a fogyasztást a készülék.

Minden a kényelmes megtekintéshez

Monitor kapcsolat lehetővé az univerzális port HDMI és DVI. A válasz kijelző kiváló értéket 1 ms. A maximális kontraszt is kiváló érték 100M: 1. Az összes fenti tulajdonságok teszik ezt a monitor tényleg parádního társa áron.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092t7f
Termékszám:  UM.HX3EE.D01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10