Oldal frissítése

27" Acer GN276HLbid Gaming

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer GN276HLbid Gaming

Revoluční výkon
 

Forradalmi teljesítmény

Lépjen be a szórakoztatás új szintjére. Ha szereti a gyors akciót, de nem tűri a kompromisszumokat, akkor itt vannak azok a csúcsminőségű monitorok, amelyekre várt. Az Acer GN sorozatú monitorok mindent kínálnak, amelyekre szüksége van: alacsony, 1 ms-os válaszidő a gyönyörűen sima kép érdekében, az NVIDIA 3D Vision technológia támogatása, kiemelkedő kontraszt és Full HD felbontás a hihetetlen, 144 Hz-es frissítési frekvencia mellett. Ez minden bizonnyal megnöveli a pulzusszámát.


Full HD zábava
 

Full HD szórakoztatás

A csúcs képminőség a lenyűgöző felbontásnak köszönhető - az 1080p mellett az összes multimédia életre kel. Élvezze ki a bővebb részleteket, mint valaha, és próbálja ki a kedvenc játékait és filmjeit frissebb és világosabb bemutatásban. Az élénk LED panel minden egyes négyzetcentimétere elvarázsolja Önt.

Všestrannost 3D obrazu
 

A 3D kép sokoldalúsága

Lépjen be egy másik dimenzióba. Az Acer GN monitorok kompatibilisek az NVIDIA 3D LIGHTBOOST-tal és az NVIDIA 3D Vision 2-vel a lenyűgöző Full HD 3D képek, a 3D Blu-ray filmek, a 3D játékok és a háromdimenziós fotók megjelenítése érdekében.

Sametově hladký obraz
 

Bársonyosan sima kép

Az 1ms-os (szürkéből szürkébe) válaszidő nagyon nagy, elmosódás és szellemkép nélküli képélességet biztosít. Az Acer GN sorozatú monitorok olyan szupergyors akciókat hoznak magukkal, amelyeknél nincs helye a mozgás elmosódásának.
.


Poutavý design
 

Lenyűgöző design

Ha olyan monitort keres, amely a legmodernebb technológiákkal van ellátva és amelynek az első pillantásra magával kell ragadnia, akkor az Acer GN sorozat a tökéletes választás. Az X formájú, sokszínű állvány és a monitor karcsú, vékony panelje egy pillantás alatt megfűszerezi az otthonát.

Mimořádně hladké scény
 

Rendkívül sima jelenetek

A 144 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően ezek a monitorok lerövidítik a kép elkészítéséhez szükséges időt, és rendkívül egyenletes 2D jeleneteket biztosítanak.

Nedívejte se na odlesky
 

Ne nézze a tükröződéseket

Amikor mindenki alszik és a játék folytatódik, akkor az Acer ComfyView technológia lép közbe, amely segít lecsökkenteni a látás megterhelését. Kisebb tükröződést biztosít az idő kényelmesebb eltöltése érdekében a képernyő előtt. És amíg az Ön ellenfelei elfáradnak, megmutathatja a barátainak, hogy ki a szövetség vezetője.


Výrazný kontrast
 

Rendkívüli kontraszt

Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) funkció a rendkívül nagy, 100 millió: 1 kontrasztról gondoskodik. A fényes színek még fényesebbek, és a sötét felvételek pedig még sötétebbek lesznek - olyan ragyogó jeleneteknek lesz a szemtanúja, mintha tényleg benne lenne.

Užitečné možnosti připojení
 

Hasznos csatlakoztatási lehetőségek

Ezek a csúcs monitorok számos csatlakoztatási lehetőséggel rendelkeznek, mint pl. a DVI, a VGA és a HDMI. Az azonban csakis Öntől függ, hogy hogyan szeretné használni az Acer GN sorozatú monitorokat.

Ekologicky šetrné
 

Környezetbarát

Az Acer monitorok nem tartalmaznak higanyt és a gyártásukhoz újrahasznosított PCD (post-consumer-recycled) ABS műanyagokat és újrafelhasználható csomagolóanyagokat használnak. A fehér LED háttérvilágításnak köszönhetően kiváló fényerőt biztosítanak, miközben energiát takarítanak meg. Emellett az ENERGY STAR és az EPEAT tanúsítványokkal is büszkélkedhetnek.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092q8
Termékszám:  UM.HG6EE.006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20