Oldal frissítése

27 „Acer ET271bi

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 „Acer ET271bi

Válaszd ezt a kiemelkedő minőségű monitort, ami képes bármilyen megterhelés alatt kiválóan teljesíteni, legyen az megosztott képernyős munkafolyamat, vagy magas követelményű szórakoztatóipari termékek megjelenítése. Az Acer ET271bi 27"-es Full HD szélesvásznú monitorja mindezen kihívások teljesítésére képes. Összehasonlítva a hagyományos TN típusú képernyőkkel, az IPS technológia sokkal teltebb színeket és korlátlan betekintési szöget biztosít, legyen szó filmnézésről, játékról, vagy sorozatokról.

Az Acer ET271bi monitor főbb jellemzői

  • Kiváló, telt színek bármilyen szögből (IPS)
  • Tűéles, szélesvásznú Full HD kép
  • 'ComfyView' tükröződésgátló technológia
  • Dinamikus élességállítás (4 ms válaszidő)
  • Keskeny 'ZeroFrame' keret
  • Kifinomult színátmenet (100M: 1)
  • Digitális és analóg bemenet (VGA + HDMI)

Állandó és lenyűgöző képminőség

A leendő tulajdonos a minőség mellett hatalmas kontrasztarányt (100M:1) is kézhez kap. Ennek köszönhetően a képek teljesen élethű módon kerülnek megjelenítésre, a lágy árnyékoktól egészen a legkisebb részletekig. Az IPS panel egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy a színtelítettség bármely szögből nézve ugyanolyan minőséggel jelenik meg, így nem számít ha kedvenc filmedet álló vagy fekvő helyzetből nézed. Az Acer ET271bi asztali monitor minden elvárást könnyedén teljesít.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092t8d3
Termékszám:  UM.HE1EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20