Oldal frissítése

24" Samsung T24D391EI Fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Samsung T24D391EI Fehér

Samsung T24D391EI bílý

Elegáns monitor

Lenyűgöző design

A T24D391EI monitor a Samsung legújabb Touch of Color kialakításával büszkélkedhet, amelyet úgy alakítottak ki, hogy gyönyörűen abszolválja környezete fényeit. Emellett a készülék keskeny keretet, vékony és sima, fehér testet, valamint egy kifinomult és ízléses kinézetet kölcsönző átlátszó talpat kapott. Ennek köszönhetően a monitor annyira gyönyörű kivitelezéssel rendelkezik, amely minden bizonnyal figyelemfelkeltő hatást ér el, bárhová is helyezed el.


Modern DVB-T2 tuner és PiP

A beépített TV-tunernek köszönhetően egyszerűen és gyorsan átválthatsz PC monitorról TV móra.  A PIP (Kép-a-Képben), technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre több feladatot végezz, vagy több fényképet/videót nézz egyetlen képernyőn.

Labdarúgás mód

Sport mód


Fogja Önt szórakoztatja

Élvezd a korlátlan szórakozás élményét!

Nagyszerű játékélmény

A két HDMI és a VGA bemenetnek köszönhetően átathatod magad a kedvenc számítógépes játékaidnak vagy chatelhesz a barátaiddal. A különböző bemenetek lehetővé teszik, hogy a monitorod kompatibilis legyen és készen álljon a különféle tartalmak kezelésére.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fehér
Kód:  WH521k8a3
Termékszám:  LT24D391EI/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05