Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

24" Philips 24PFS4032

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 24PFS4032


A Philips 24PFS4032 fehér, gyönyörű design-ú TV ultravékony kialakítással büszkélkedhet: mérete kompakt súlya pedig kicsi. Ez teszi igazán könnyen hordozhatóvá, így bárhová magával viheti - ideális hálószobába, gyerekszobába vagy akár tárgyalóba is. Élvezni fogja a Full HD felbontást és a H.265 / HEVC codec támogatást is, aminek segítségével élvezheti a műholdas adást is. A Digital Crystal Clear technológia bármely forrásból érkező kép minőségét javítja, természetesen az optimális kontrasztra, színre és élességre.


 

Legfontosabb jellemzők

  • 24"-es, LED-es háttérvilágítással
  • Easylink funkció
  • Digital Crystal Clear a jobb kép érdekében
  • H.265 / HEVC támogatás
  • Gyönyörű fehér kivitelben, vékony előlappal

Ragyogó kép

A kép teljesítmény index (PPI) javítja az észlelési funkciókat, például élességet, mozgást, kontrasztot és színt. Élvezze a tökéletes képet minden részletével és mélységével. Természetesen tökéletes a fekete-fehér is.


Multimédiás szórakozás

A Philips 24PFS4032 modellen megtalálja majd a nélkülözhetetlen USB csatlakozót, amelyen keresztül egyszerűen csatlakoztathatja eszközeit, pl. flash meghajtót. Így kiélvezheti majd a képeket, a videókat és még a zenét is a beépített lejátszónak köszönhetően. Természetesen lehetőség van a TV adás rögzítésére is.


 

Easylink funkció

A készülék hátoldalán található egy HDMI csatlakozó, mely tömörítetlen jel használatával a legjobb minőségű képet és hangot biztosítja Önnek. A Philips Easylink mellé csak akkor szükséges távvezérlő, ha a TV-t, DVD lejátszót, Blu-ray-t, dekódert vagy egyéb más eszközt szeretne szabályozni. 


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 56,23 cm
Magasság 35,28 cm
Mélység 11,2 cm
Magasság talp nélkül 33,7 cm
Mélység talp nélkül 3,84 cm
Tömeg 3,26 kg
VESA felfüggesztés 75×75

Szín

Szín Fehér
Kód:  WC389b5
Termékszám:  24PFS4032/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10