Oldal frissítése

24" Philips 247E6QDAD

4,5 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 247E6QDAD

A Philips 247E6QDAD modern Full HD LED monitora elegáns 24"-os kijelzővel gyönyörű és élethű képet visz irodádba vagy otthonodba. A kijelző a fejlett IPS-ADS technológiát használja, így bármely szögből nézve éles képet fogsz látni. Az élénk színek és a figyelemreméltó képélesség észrevehető netezés, fotók szerkesztése vagy mozizás közben egyaránt. Lenyűgöző tulajdonságai miatt profiknak is ajánljuk, akik munkája során előfeltétel a pontos színvisszaadás és a változatlan fényerő.

Mobil MHL felület

Az MHL egy audio-video mobil felület, segítségével az MHL támogatással rendelkező mobiltelefont csatlakoztathatod a monitorhoz, és a nyaralás képeit vagy kedvenc játékaidat a nagy képernyőn élvezheted. Az MHL kábellel töltheted is az eszközt.

Képjavító technológia

A Philips 247E6QDAD monitor SmartControl Lite technológiája grafikus felületen 3D-s ikonkkal könnyíti meg a beállítást. Az ikonokkal a felhasználó finomra hangolhatja a legtöbb paramétert, köztük a színt, a fényerőt, és egyebeket. A Smart Contrast 20M:1 kontrasztarány segítségével részletes színeket és valósághű képet nyújt.

Óvja a környezetet, kíméli a pénztárcádat

A monitor barátságos 16,2 W fogyasztása révén komoly megtakarítást érhetsz el. Megfelel az Energy Star 6.0 és az Epeat Silver tanúsítványok szigorú előírásainak, így a környezetre gyakorolt hatása igen alacsony. Vagyis a monitor környezetbarát és 100%-ban higanymentes. A 24" Philips 247E6QDAD monitort digitális HDMI és DVI-D csatlakozókkal, vagy az analóg VGA felületen keresztül kötheted a számítógépedre.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC213g
Termékszám:  247E6QDAD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15