Oldal frissítése

24" Philips 246V5LDSB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 246V5LDSB

A Philips LED monitor élénk színeket, egy Full HD képernyőt, szép formatervezést és a fogyasztás csökkenését jelenti. A LED-es háttérvilágítás nagy teljesítményre képes, sőt, nem tartalmaz higanyt, így könnyen újrahasznosítható. A LED lehetővé teszik a jobb fényerő-szabályozást, ami jelentősen hozzájárul a rendkívül magas kontrasztarányhoz. A monitor különösen alkalmas a játékokhoz és a nagy felbontású filmekhez

Legfontosabb jellemzői

  • Full HD képminőség, részletgazdag
  • Elemzi a tartalmat, és automatikusan javítja
  • Anti villogás (Villogásmentes)
  • LED technológia
  • Környezet- és energiabarát

Finomhangolt kép

A SmartContrast magas és dinamikus 10000000: 1-es kontrasztarányt eredményez, ami meglehetősen részletes képeket és természetes megjelenést kölcsönöz. A SmartControl Lite lehetővé teszi, hogy a legtöbb paramétert a mindenkori igényeid szerint állítsad be. A GTG válaszidő 1 mikromásodperc, a jelenetek élesek és dinamikusak.

Környezetbarát és gazdaságos

Az óriási 15,6 W fogyasztás ellenére ez a beruházás kétségtelenül visszatérül. Az új Energy Star 7.0 és EPEAT Silver igényeinek megfelel, a környezeti hatás nagyon alacsony. Ezért teljesen környezetbarát és teljesen higanymentes.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC118b20a
Termékszám:  246V5LDSB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20